Wie zijn Custom Made

Wij zijn Custom Made! Een christelijke dansgroep van 9 meiden, afkomstig vanuit heel Nederland. Samen delen wij één passie; dans! Door dans getuigen wij ons geloof en liefde voor God. Regelmatig geven wij optredens door het hele land. In een kleine setting, maar ook op een groot podium met een paar honderd man publiek.
image

Na SPA (School of Performing Arts), het jaarlijkse kamp van het Leger des Heils, leek het een aantal meiden leuk om met elkaar te blijven dansen. Het was een idee, maar er was nog niets concreets. Totdat het Leger des Heils voor een Europees Jongerencongres in 2014 een aantal meiden zocht die mee wilde dansen tijdens dit evenement. Sindsdien bestaat Custom Made.

De meiden komen met regelmaat bij elkaar om dansen in te studeren en zich voor te bereiden op de optredens die volgen. Zo hebben wij mee mogen werken aan samenkomsten in de kerken en centra van het Leger des Heils, maar ook aan grote, landelijke evenementen.

De meiden traden al op tijdens concerten van de Amsterdam Staff Band en tijdens landelijke evenementen zoals Opwekking. Inmiddels hebben wij ook al twee keer opgetreden tijdens ‘a Gospel Celebration’, het landelijke muziekevenement van het Leger des Heils.

Picture of my Life