Buurtwerk

Een huiskamer voor iedereen

Het Leger des Heils heeft op tal van plaatsen in Nederland korpsen (kerkgemeenten) en buurtcentra. Op deze plaatsen organiseren wij tal van activiteiten en maaltijden. Soms voor mensen die zelf geen maaltijd kunnen betalen, maar soms ook voor mensen die anders niemand hebben om mee te eten.
image

De ontmoetingsplekken zijn meerdere dagen per week geopend. Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor allerlei verschillende groepen. Het belangrijkste is dat de bezoekers van zelf aan zet zijn. Activiteiten zoals samen eten, knutselen, spellen doen worden door de bezoekers zelf georganiseerd en hebben een belangrijke verbindende functie. Doordat iedereen mee kan werken, werken we samen aan verschillende gebieden zoals samenwerking, organiseren en uitvoeren en verantwoordelijkheid nemen. Het belangrijkste is dat mensen zich thuis voelen, erbij horen en gezien worden.

Van harte welkom!

Iedereen is welkom bij het Leger des Heils. Wil je ook eens een activiteit van het Leger bij jou in de buurt meemaken? Loop gewoon eens langs of neem contact met ons op. Je zult je snel thuisvoelen!

Zoek een locatie bij jou in de buurt!