Collecte vrijwilliger Leger des Heils

Word collectevrijwilliger

Jaarlijks komen duizenden vrijwilligers in actie voor de collecte van het Leger des Heils. Eind november gaan we langs de deuren om te collecteren voor het werk van het Leger. Zo strijden we samen voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Doe je mee?

Door te collecteren lever je een bijdrage aan het werk in de buurthuiskamers: de eerste plek waar mensen terecht kunnen als ze even niet meer weten hoe het verder moet. De plek waar eenzame mensen een thuis vinden.

In de week van 24 november t/m 30 november 2024 is de jaarlijkse collecteweek van het Leger des Heils. Wil je ook in actie komen voor kwetsbare mensen in jouw buurt? Dat kan op drie manieren.

Word collectant

Word collectant

Een dak boven je hoofd, een voedzame maaltijd, fatsoenlijke kleding. Of een arm om je schouder en hulp voor als je helemaal aan de grond zit. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een eerlijke kans en een menswaardig bestaan. Daarom helpen we kwetsbare mensen in onze samenleving. En dat kunnen we niet alleen. Jouw hulp is hard nodig. Collecteer je mee?
Meld je aan als collectant
Word coördinator

Word coördinator

Ben jij goed in organiseren en heb je wat extra tijd over per jaar? Word dan collectecoördinator! Je organiseert dan de collecte in jouw buurt. Je onderhoudt bijvoorbeeld het contact met de collectanten, stippelt looproutes uit en telt de opbrengst. Hier lees je meer over het werk als collectecoördinator.
Meld je aan als coördinator
Word digicollectant

Word digicollectant

Geen zin om met de collectebus langs de deuren te gaan? Je kunt ook digitaal collecteren! In 2 minuten maak je een bus aan en daarna verspreid je de link naar je bus gemakkelijk via Whatsapp of andere digitale kanalen. Zo draag je op een simpele en snelle manier bij aan het goede doel.
Maak een digitale bus aan
Informatie voor coördinatoren

Informatie voor coördinatoren

Ben je coördinator? In de materialenbank vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle collecte te organiseren.
Bekijk de materialenbank