Collecte vrijwilliger Leger des Heils

Word collectevrijwilliger

Heb jij 2 uur van je tijd over voor kwetsbare mensen in jouw buurt? Collecteer dan mee tijdens onze collecteweek aan het eind van ieder jaar! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collectanten die willen meebouwen aan een socialer Nederland.

Word collectant

Een dak boven je hoofd, een voedzame maaltijd, fatsoenlijke kleding. Of een arm om je schouder en hulp voor als je helemaal aan de grond zit. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een eerlijke kans en een menswaardig bestaan. Daarom helpen we kwetsbare mensen in onze samenleving. En dat kunnen we niet alleen. Jouw hulp is hard nodig. Collecteer je mee?
Meld je aan

Word coördinator

Ben jij goed in organiseren en heb je wat extra tijd over per jaar? Word dan collectecoördinator! Je organiseert dan de collecte in jouw buurt. Je onderhoudt bijvoorbeeld het contact met de collectanten, stippelt looproutes uit en telt de opbrengst. Hier lees je meer over het werk als collectecoördinator.
Meld je aan

Informatie voor coördinatoren

Ben je coördinator? Op onze speciale coördinatorenpagina vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle collecte te organiseren.
Bekijk de coördinatorenpagina