Ik zoek hulp

Je kunt met veel vragen terecht bij het Leger des Heils. Past je vraag niet bij onderstaande opties? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina. Dan koppelen we je zo snel mogelijk aan iemand die kan helpen. Neem in het geval van dak- of thuisloosheid altijd eerst contact op met de gemeente. Zij helpen je verder.

Professionele hulp

Aanmelden voor ons zorgaanbod loopt via Bureau Trajectmanagement (BTM). De contactgegevens verschillen per regio. Klik op de onderstaande knop om de contactgegevens te vinden van het Bureau Trajectmanagement bij jou in de buurt. 

Dak- of thuisloos

Het Leger des Heils heeft laagdrempelige dag- en nachtopvang door heel Nederland. Aanmelding voor deze opvang verloopt via jouw gemeente. Na aanmelding kan je hier terecht als je (tijdelijk) geen verblijf hebt. Je vindt de contactgegevens van veel gemeenten op deze website van de overheid.

Hulp in de buurt

Weet je niet zo goed wat je nodig hebt? Of heb je behoefte aan een goed gesprek en een luisterend oor? Kom dan langs in een van onze buurthuiskamers. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom. Ook voor praktische hulp, bijvoorbeeld bij financiën, huiswerkbegeleiding of een goede maaltijd. 

Vermist persoon

Het Leger kan helpen bij het zoeken naar vermiste personen. Het betreffen onder meer mensen die dak- en thuisloos zijn en - soms al lang geleden - het contact met hun familie verloren hebben. Klik hier voor meer informatie. 

Andere vragen

Heb je een vraag die niet past bij de bovenstaande categorieën? Neem dan contact op via onderstaand formulier. 

Stel je vraag per mail

Let op: Neem in het geval van dak- of thuisloosheid altijd eerst contact op met de gemeente. Zij helpen je verder.