IKEA richt 250 huizen in voor daklozen, samenwerking Leger des Heils

Help als bedrijf

Wilt u als bedrijf iets doen voor kwetsbare mensen in onze samenleving? U kunt op verschillende manieren helpen en het verschil maken. We gaan graag in gesprek om te kijken wat bij u en uw bedrijf past.

Mogelijkheden om te helpen

De betrokkenheid van bedrijven varieert van een eenmalige gift tot intensieve samenwerking. Neem gerust contact op om te overleggen wat bij uw bedrijf past. Hieronder ziet u de meest voorkomende mogelijkheden om te helpen als bedrijf:

 1. Een financiële donatie
  Een voedzame maaltijd, kop koffie, een luisterend oor of hulp als iemand helemaal aan de grond zit: doe een gift en help als bedrijf eenzaamheid bestrijden en draag bij aan een vangnet voor kwetsbare mensen.
 2. Word Vriend van een buurthuiskamer
  Wilt u als bedrijf het verschil maken in uw eigen buurt? Word Vriend van een van onze buurthuiskamers. Samen kijken we op welke manier uw organisatie kan bijdragen aan het buurtwerk. Maak een afspraak met een van onze relatiemanagers om de mogelijkheden te bespreken.
 3. Start een actie
  Kom in actie met collega's. Doe mee aan een (sport)evenement of start zelf een actie, laat u sponsoren en doneer de opbrengst aan mensen zonder helper. 
 4. Doe mee met onze collecteweek
  Collecteer als bedrijf tijdens onze collecteweek eind november. Maak hier een bus aan. Geweldig als u meedoet!
 5. Social Return on Investment (SROI)
  Het Leger des Heils wil van haar leveranciers niet alleen producten en diensten afnemen. Wij willen als partners nauw samenwerken en sociaal ondernemerschap promoten. SROI helpt uw onderneming om uw sociaal maatschappelijk betrokkenheid uit te dragen.

Succesvolle samenwerkingen

IKEA richt 250 huizen in voor daklozen

IKEA richt 250 huizen in voor daklozen

Nederland telt op dit moment veertigduizend daklozen. De opvangcentra zitten al jaren vol en er zijn veel te weinig woonplekken beschikbaar. IKEA trekt...
Specsavers en Leger des Heils gaan samenwerking aan

Specsavers en Leger des Heils gaan samenwerking aan

Stichting Specsavers Steunt en het Leger des Heils slaan de handen ineen. Samen omzien naar de mensen in de buurt, dat is het streven.
Bouw productiekeuken start door bijdrage Postcode Loterij

Bouw productiekeuken start door bijdrage Postcode Loterij

22 februari 2024 •
Dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij ontvangt het Leger des Heils 2,5 miljoen euro.

Waarom doneren als bedrijf?

Zakelijk doneren helpt bedrijven hun MVO handen en voeten te geven. Een goed doel dat past bij de merkwaarden en de identiteit van de organisatie verbindt de organisatie met de maatschappij, het bindt klanten en motiveert medewerkers. Goede doelen en bedrijven hebben elkaar nodig.

Deze bedrijven doneerden aan het Leger des Heils

Contact

Als bedrijf verschil maken voor kwetsbare mensen? Neem contact op met Danny Riekerk en informeer naar de mogelijkheden.

Danny Riekerk
Manager Relatiebeheer (SROI, MVO en Sponsoring)Bedrijfsleven (Corporate en MKB), Vermogensfondsen en Major Donors

danny.riekerk@legerdesheils.nl
Connect op LinkedIn

"Wil jij jezelf en je medewerkers een tevreden gevoel bezorgen? Het gevoel dat je iets voor een ander hebt kunnen betekenen? Geef dan niet wat je kwijt wilt, maar geef wat een hulpbehoevende nodig heeft. Dan geef je niet aan iemand maar om iemand." 

Namens al onze deelnemers, hartelijk dank aan onderstaande bedrijven voor jullie betrokkenheid.