Leger des Heils help als bedrijf

Help als bedrijf

Wilt u als bedrijf iets doen voor kwetsbare mensen in onze samenleving? U kunt op verschillende manieren helpen. Hoe groot of klein uw aanbod ook is, alles draagt bij. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Waarom doneren als bedrijf?

Zakelijk doneren helpt bedrijven hun MVO handen en voeten te geven. Een goed doel dat past bij de merkwaarden en de identiteit van de organisatie verbindt de organisatie met de maatschappij, het bindt klanten en motiveert medewerkers. Goede doelen en bedrijven hebben elkaar nodig.

De juiste donatie op de juiste plaats

Er zijn vele manieren om te doneren aan het leger des Heils. Bedrijven kunnen financieel bijdragen, relevante producten of goederen doneren, veilig werkplekken voor onze deelnemers bieden of 50|50 diensten afnemen. De betrokkenheid van bedrijven kan varieren van een eenmalige gift tot intensieve samenwerking en dat is meestal maatwerk. Wat het meest geschikt is voor uw organisatie is afhankelijk van vele factoren. Daarom komen we graag met u in gesprek.

Checklist

Direct contact met de juiste contactpersoon binnen onze organisatie? Vul onderstaande checklist in, dan helpen we u snel op weg.

Als bedrijf of organisatie kunt u het verschil maken. Juist in deze tijd! Danny Riekerk, landelijk teamleider relatiebeheer zakelijke markt

“Afgelopen jaar was een bijzonder jaar. We hielpen dezelfde mensen, maar vanwege de coronacrisis is de groep mensen die we helpen alleen maar groter geworden. De crisis heeft iedereen geraakt. Direct, indirect, economisch of een combinatie hiervan. De meest kwetsbare mensen zijn dubbel zo hard geraakt. Hoe mooi is het om dan te ervaren dat er veel bedrijven en organisaties zijn die, ondanks dat het voor hun ook geen makkelijk jaar was, toch bleven omzien naar anderen. Deze bedrijven klopten bij het Leger des Heils aan en vroegen: “Hoe kunnen wij helpen”?

We willen deze bedrijven en organisaties hartelijk bedanken namens alle mensen die jullie hierdoor hebben geholpen. Dank voor jullie betrokkenheid en onvoorwaardelijke steun!”

Samenwerken met bedrijven en organisaties
Danny Riekerk

Contact

Wilt u als bedrijf of organisatie ook betrokken raken bij de missie van het Leger des Heils? Dat kan zowel landelijk, regionaal als op lokaal niveau. We komen graag met u in contact!

Neem voor vragen of een oriënterend gesprek contact op met Danny Riekerk. 

Mail: danny.riekerk@legerdesheils.nl of zoek contact via LinkedIn.

Succesvolle samenwerkingen:

IKEA richt 250 huizen in voor daklozen

IKEA richt 250 huizen in voor daklozen

Nederland telt op dit moment veertigduizend daklozen. De opvangcentra zitten al jaren vol en er zijn veel te weinig woonplekken beschikbaar. IKEA trekt...
Specsavers en Leger des Heils gaan samenwerking aan

Specsavers en Leger des Heils gaan samenwerking aan

Stichting Specsavers Steunt en het Leger des Heils slaan de handen ineen. Samen omzien naar de mensen in de buurt, dat is het streven.