Boeken Custom Made

WIL JE CUSTOM MADE UITNODIGEN? Hieronder zie je ons standaard aanbod. Wil je liever kijken of we samen iets anders kunnen doen? Neem dan contact met ons op! Geld moet geen belemmering zijn. Neem gewoon contact met ons op, dan gaan wij samen op zoek naar een goede oplossing. Vrijwillige bijdragen zijn altijd welkom.

Optreden

Als Custom Made treden wij regelmatig op. Dit doen wij in korpsen (lokale kerken van het Leger des Heils) of tijdens grotere evenementen. Wil je dat wij bij jou komen optreden? Dan vertonen wij twee** dansen vanuit ons repertoire die bij de gelegenheid past.

Prijs €60,-

Samenkomst/kerkdienst

Custom Made kan meer dan alleen dansen. Wij kunnen ook samenkomsten/diensten voorbereiden. Mariska Potters zal de dienst in samenwerking met Custom Made verzorgen. De dienst bevat onder andere zang, dans & een overdenking/preek.

Prijs €80,-

Workshop (2 uur)

Custom Made is van alle markten thuis en kan ook een workshop komen verzorgen. Tijdens de workshop leren we een dans aan die past bij de leeftijd en het niveau van de dansers. Naast het aanleren van een dans, verzorgen wij ook (naar wens) een kleine bijbelstudie.

Prijs €80,-
€10,- voor elk extra uur

Uitgezonderd de maanden juli, augustus, december & januari

** Meer in overleg