Custom Made

Custom Made is de landelijke dansgroep van het Leger des Heils. Door dans getuigen zij hun geloof en liefde voor God. Regelmatig geven ze optredens door het hele land. In een kleine setting, maar ook op grotere podia.

Over de dansgroep

De groep komt regelmatig bij elkaar om dansen in te studeren en zich voor te bereiden op de optredens die volgen. Zo hebben ze mee mogen werken aan samenkomsten in de kerken en centra van het Leger des Heils, maar ook aan grote, landelijke evenementen.

De groep trad al op tijdens concerten van de Amsterdam Staff Band en tijdens landelijke evenementen zoals Opwekking. Inmiddels hebben ze ook twee keer opgetreden tijdens ‘a Gospel Celebration’, het landelijke muziekevenement van het Leger des Heils.

Wij zijn Custom Made! Een christelijke dansgroep van 7 meiden, afkomstig vanuit heel Nederland. Samen delen wij één passie; dans! Door dans getuigen wij ons geloof en liefde voor God. Regelmatig geven wij optredens door het hele land. In een kleine setting, maar ook op een groot podium met een paar honderd man publiek. Bekijk hier foto's van optredens!

Visie

Custom Made is de landelijke dansgroep van het Leger des Heils. Ondanks dat willen ze een laagdrempelige en benaderbare groep zijn. Dat betekent dat ze open staan voor andere kerken, mensen of organisaties.

Wij dansen met een missie! Naast optreden in korpsen en tijdens evenementen, willen wij mensen helpen. Niet alleen de mensen die meedraaien in de maatschappij, maar ook de mensen daarbuiten. Dat mensen kunnen ervaren hoe het is om te dansen. En als mensen daarvoor openstaan, de aanwezigheid van God via dans ervaren.

Met onze dans willen wij een verhaal vertellen. Een verhaal dat aansluit bij de actualiteit, een levensvraag waar wij mee worstelen of levensvragen die mensen kunnen hebben. Maar ook getuigen wij door onze dans. We getuigen van Gods liefde, voor ons en voor jou. Wij laten zien dat God door elke manier dan ook aanwezig kan zijn in jou leven. Dus ook door dans!    

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Heb je een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Volg Ons: