Songs of Salvation

Leger des Heils liederen - Songs of Salvation

Songs of Salvation is de nieuwe app van het Leger des Heils waarin muziek centraal staat.

Liedbundel

De liedbundel Liederen van het Leger des Heils vormt de basis van de app. Alle liedteksten, opnamen en geluidsvoorbeelden, auteurs met biografieën, achtergrondinformatie en rubrieken zijn ondergebracht in de App. Bij registratie als gebruiker en een eenmalige betaling van 5 euro wordt ook de bladmuziek van alle liederen beschikbaar gesteld.

Songs of Salvation is de opvolger van de app Geloven & Muziek die in 2014 werd geïntroduceerd. Het Leger des Heils was daarmee het eerste Kerkgenootschap die een app had ontwikkeld waarin alle eigen liederen te vinden zijn. Met de technische ontwikkelingen van de laatste jaren was het noodzakelijk om een nieuwe app te laten bouwen die minder gevoelig is voor veranderingen en meer uitbreidingsmogelijkheden heeft. Dat is gelukt!

Honderden liederen

In de app zijn honderden liederen beschikbaar via een eenvoudig te bedienen menu. Heilssoldaten zullen bekend zijn met de muziek, die gebruikt wordt in de kerkdiensten van het Leger des Heils. Anderen hebben wellicht melodieën of liederen eerder gehoord, maar komen ook veel onbekend materiaal tegen.

De app heeft ook de mogelijkheid om nieuwberichten te plaatsen en bijvoorbeeld events te promoten. In de toekomst zullen wellicht ook in-app aankopen mogelijk worden. En het is de bedoeling om later ook nog andere bundels en nieuwe liederen voor samenzang toe te voegen.

Downloaden

Songs of Salvation is direct toegankelijk in de webbrowser via de link www.legerdesheils.nl/songsofsalvation.

U kunt ook de app toevoegen aan het startscherm van uw mobiel of tablet. Hieronder ziet u hoe dat kan:

Op iPhone of iPad in de Safari Browser

Gebruik de optie Zet op beginscherm onder de knop Delen:

Op Android in de Chrome browser

Kies op optie Toevoegen aan startscherm via de knop Meer opties rechtsboven:

Onder Windows in de Edge browser

Kies de optieDeze site installeren als een apponderAppsin het menuInstellingen en meer (Alt+F):