Hotel en Congrescentrum Belmont

Hotel en Congrescentrum Belmont is onderdeel van het Leger des Heils. Belmont ligt op een unieke locatie in het midden van Nederland. Daar waar rust en ruimte beginnen. Het is dé plek voor een fijne hotelovernachting of een evenement, groot of klein. Bovendien help je door jouw bezoek mensen re-integreren op de arbeidsmarkt.

Over Hotel en Congrescentrum Belmont

Het hotel beschikt over vijftig moderne hotelkamers met een prachtig uitzicht op het omliggende bos en buitenterrein. In het restaurant kun je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, een prima lunch of een uitgebreid diner. Belmont is een inspirerende plek voor evenementen. Wij faciliteren jaarlijks aan tientallen congressen, beurzen en vergaderingen. Daarnaast is Belmont uitstekend geschikt als groepsaccommodatie. Verder is er een scouting-terrein, een tentenkamp en genoeg ruimte voor sport en spel. 

Re-integratieplek

Belmont is meer dan een hotel en congrescentrum. Op verschillende afdelingen in het hotel werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij begeleiden hen op hun weg terug naar werk. Zij werken bijvoorbeeld in de keuken, bediening, house-keeping en technische dienst. Door jouw bezoek aan Belmont help je hen re-integreren.   

Vergaderen én iets goeds doen

Als je als bedrijf een vergadering, congres of training organiseert, waarom zou je er dan niet een maatschappelijk doel aan koppelen? Een zakelijke meeting in Belmont, helpt mensen re-integreren op de arbeidsmarkt.