Project Netwerkversteviging

Vrienden van

Sociaal contact met anderen heeft een positief effect op het herstelproces van onze cliënten. Ze horen weer ergens bij, het leven krijgt een beetje sjeu en ze hebben weer zin om dingen op te pakken. Ook is het vaak het eigen netwerk dat signaleert of het nog echt goed gaat met een cliënt. Een sterk sociaal vangnet helpt terugval in de toekomst voorkomen. 

Wat is project Netwerkversteviging?

Juist omdat we zien dat steunende relaties en samen dingen doen zoveel bijdraagt aan het herstel van het gewone leven willen we met het project Netwerkversteviging onze mensen in Utrecht helpen in de sociale omgang met familie, vrienden of een maatje. Het bevorderen van deze relaties doen we door bijvoorbeeld treinkaartjes te regelen, een bowlingbaan te reserveren of een dagje pretpark te organiseren.

"Het streefbedrag voor Netwerkversteviging is €30.000 in 2022."

Om al deze sociale gebaren en activiteiten te kunnen organiseren, zijn we afhankelijk van donaties en giften. Het streefbedrag voor netwerkversteviging in 2022 is €30.000. Met het geld kunnen we leuke, relatiebevorderende en herstelgerichte activiteiten regelen. Zo draagt elke gift direct bij aan het herstelproces van kwetsbare Utrechters - jong tot oud - op 18 locaties van het Leger des Heils in Utrecht:

Ook doneren?

Via onderstaande button kun je eenvoudig via een QR-code direct doneren aan het project Netwerkversteviging. Het bedrag dat je wil doneren is hierbij eenvoudig aan te passen. Ook is er de mogelijkheid om een donatie over te maken naar onze giftenrekening NL 72 RABO 0707 0701 71 met de betaalomschrijving: project Netwerkversteviging LDH-MN.

Benieuwd hoe jullie bedrijf ook op andere manieren van betekenis kan zijn voor kwetsbare Utrechters? Kijk dan eens hoe jullie bedrijf ons kan helpen of neem contact op met Willeke de Bruin, Relatiemanager Bedrijven bij Leger des Heils Midden-Nederland. Zij komt graag vrijblijvend met jullie in contact. Je kunt haar telefonisch bereiken via T: 06 - 21 83 44 79 of stuur haar een e-mail. 

Project Netwerkversteviging in De Hoek