Help met je bedrijf!

Samenwerken in Midden-Nederland

Participatie

Wij geloven dat elk mens telt. Gelooft jullie bedrijf dat ook? Mooi! Laten we de handen ineenslaan, want samen staan we sterker. Met jullie donatie maken we positieve impact in het leven van kwetsbare mensen aan de rand van de samenleving in de regio Utrecht, Flevoland en Gooi en Vechtstreek. 

Doneer een kerstdiner aan dakloze & eenzame mensen!

Doneer een kerstdiner aan dakloze & eenzame mensen!

21 december 2023 in de Sint-Janskerk in Utrecht

Onze deelnemers raken je in het hart. Daar wil je gewoon iets voor doen. Ik haal echt voldoening uit de verbinding die ik mag leggen tussen bedrijven en het Leger des Heils. Samen krijgen we zoveel voor elkaar.

Doorgaan waar anderen stoppen

Wist je dat er jaarlijks meer dan 100.000 mensen in aanraking komen met de activiteiten van het Leger des Heils? Of het nu gaat om iets groots of iets kleins. Van een woonplek op een beschermd wonen locatie, begeleide hulp aan huis tot aan een kopje soep of warme winterjas. Wij helpen iedereen die buiten de boot valt in de reguliere zorg. Bij ons mag je altijd aankloppen. Maar om die belofte waar te maken, hebben we de hulp van jullie bedrijf in de regio hard nodig!  

Hoe kunnen jullie helpen?

Van geld of spullen doneren tot een leuke actie opzetten met collega’s: er is veel mogelijk. Maar natuurlijk staan we ook open voor jullie eigen ideeën en wensen. Maak ze kenbaar en kom met ons in contact via onze Relatiemanager Bedrijven Midden-Nederland, Willeke de Bruin.

  • Geef een gift of donatie aan Leger des Heils Midden-Nederland of aan een concreet project in onze regio. Dat kan eenmalig of in de vorm van een samenwerking.
  • Start een actie om met jullie bedrijf geld in te zamelen. Motiveer je collega's om in beweging te komen door een halve marathon te rennen of gebruik jullie jubileumfeest om samen appeltaarten te bakken en te verkopen.
  • Schenk goederen of spullen voor onze zorglocaties en deelnemers. Bijvoorbeeld een nieuwe pingpongtafel, computers, meubilair of aankleding voor onze buurttuinen. Bespreek samen met Willeke de mogelijkheden om te kijken waar specifiek behoefte aan is. 
  • Draag bij aan een duurzame leer-werkplek voor onze deelnemers, zodat ze een vak kunnen leren en doorstromen naar de arbeidsmarkt. Binnen het Leger des Heils doen we dat met 50|50. 
  • Vinden jullie het leuker om jullie expertise of diensten in te zetten voor onze deelnemers? Organiseer een training, workshop of cursus voor onze collega's of deelnemers, denk bijvoorbeeld aan een EHBO cursus. Of collecteer voor het Leger des Heils. 
Word vriend van de buurthuiskamer!

Word vriend van de buurthuiskamer!

Wil jij met jouw organisatie van betekenis zijn voor kwetsbare mensen in de buurt? Wil jij met ons dichtbij zijn om te strijden tegen eenzaamheid en armoede...

De impact die je maakt

Jullie donatie of gift zorgt ervoor dat kwetsbare mensen weer kunnen deelnemen in de maatschappij. Dak- en thuisloze mensen, kinderen en jongeren, ouderen, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, mensen in de wijk of in onze buurthuiskamers die door complexe problemen, zoals verslaving, gezinsproblematiek en psychiatrische problemen hulp nodig hebben, maar door de samenleving buitenspel zijn gezet. 

Dichterbij dan je denkt

Dankzij de hulp van bedrijven kunnen wij per jaar meer dan 4.000 mensen met een hulpvraag bijstaan op meer dan 60 zorglocaties in de regio Utrecht, Flevoland en Gooi en Vechtstreek. Zo zijn we altijd dichterbij dan je denkt en werken we op verschillende manieren aan het herstel van het gewone leven.  

Meer weten over doneren of samenwerken?

We kijken graag samen naar de mogelijkheden die er zijn. Of jullie bedrijf nu wil helpen met een eenmalige donatie, een vriendelijke gift of een langdurige samenwerking, Willeke komt graag vrijblijvend met jullie bedrijf in contact door onderstaand formulier in te vullen. Zij is ook te bereiken op 06 - 21 83 44 79 of per e-mail

Newomij gunt iedereen een dak boven het hoofd

Newomij gunt iedereen een dak boven het hoofd

Vastgoedonderneming Newomij uit Naarden steunt het Leger des Heils. Om meer woonplekken mogelijk te maken voor mensen die het hard nodig hebben
Specsavers en Leger des Heils gaan samenwerking aan

Specsavers en Leger des Heils gaan samenwerking aan

Stichting Specsavers Steunt en het Leger des Heils slaan de handen ineen. Samen omzien naar de mensen in de buurt, dat is het streven.