Newomij gunt iedereen een dak boven het hoofd

Vrienden van

Newomij is een oer-Hollands familiebedrijf uit Naarden. Het bedrijf verhuurt, financiert en beheert Nederlands vastgoed. Om in te wonen, werken en winkelen. Omdat Newomij vindt dat iedereen een veilige woonplek moet kunnen hebben, steunt Newomij het Leger des Heils.

Wij zijn betrokken

“Betrokkenheid staat bij ons hoog op de agenda”, benadrukt Robert Jan van Hamersveld, voorzitter Raad van Bestuur van Newomij. “Wij zijn betrokken. Dat zeggen we tegen elkaar als collega’s onderling. We zeggen het tegen onze huurders. En we zeggen het ook graag tegen de samenleving. 

"Met liefde en plezier dragen wij daarom ons steentje bij, als donateur van het Leger des Heils."

Dankzij deze samenwerking en onze financiële ondersteuning, kan het Leger des Heils meer dak- en thuislozen een veilige woonplek aanbieden. We zijn dankbaar dat we juist mensen die dit hard nodig hebben via het Leger des Heils óók een dak boven het hoofdkunnen geven.”

Mooier en gelijkwaardiger

Van Hamersveld: “Bij Newomij zijn wij ervan overtuigd dat we samen de wereld een stukje mooier en gelijkwaardiger kunnen maken. Daarom omarmen we een aantal VN doelstellingen voor wereldwijde duurzame ontwikkeling. Het Leger des Heils is een prachtige organisatie die ervoor wil zorgen dat de maatschappij minder mensen links laat liggen. Dat past perfect binnen onze bredere visie op de maatschappelijke betrokkenheid van ons bedrijf.”

Ook iets betekenen voor het Leger des Heils?

Kom in contact met onze Relatiemanager Bedrijven Midden-Nederland, Willeke de Bruin om samen te kijken naar de mogelijkheden in de regio Utrecht, Flevoland en Gooi & Vechtstreek.