Brand op kamer in Hoeve La Salette

01-12-2018

PERSBERICHT

Op zaterdag 1 december is rond 7.15 uur brand uitgebroken op een kamer op de eerste verdieping van Hoeve La Salette in Vogelwaarde. De brandweer was snel te plaatse en had de brand binnen enkele minuten onder controle. 

Er zijn geen gewonden gevallen. Alle bewoners konden op tijd geëvacueerd worden. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. De verwachting is dat alle kamers vanmiddag weer in gebruik genomen kunnen worden met uitzondering van de getroffen kamer. De deelnemer van die kamer krijgt elders in het pand een andere kamer aangeboden.  

De burgemeester van de gemeente Hulst, de heer Mulder, is vanmorgen op de locatie geweest en heeft daar gesproken met enkele deelnemers en medewerkers. Het Leger des Heils waardeert deze betrokkenheid ten zeerste.  

Hoeve La Salette is een vestiging van het Leger des Heils W&G Zuidwest Nederland met plaats voor 42 deelnemers. Op deze locatie zijn twee afdelingen: Herstart en Huis en Haard. Ook is er op het terrein een kringloopwinkel.      

   

Meer informatie is verkrijgbaar bij: Ida Wiersma – Communicatieadviseur bij het Leger des Heils W&G Zuidwest Nederland E-mail: ida.wiersma@legerdesheils.nl Mobiel: 06-10 55 45 33

Hoeve La Salette