Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO / SROI

MVO / SROI Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt de laatste jaren steeds belangrijker. Organisaties willen niet alleen commercieel winstgevend zijn, ze willen ook duidelijk meetbaar maatschappelijk rendement. Oftewel Social Return on Investment (SROI). De consument baseert zijn keuze voor een dienst of product niet meer alleen op basis van prijs en kwaliteit. Ook de maatschappelijke bijdrage die een bedrijf levert speelt een rol. Op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Door een enthousiaste deelnemer van 50|50 in loondienst te nemen heeft u een win-win situatie. Uw arbeidsproductiviteit gaat omhoog en u maakt u uw onderneming MVO!

Re-integratiecoach

Onze 50|50 workcenter hebben een landelijke dekking waarbij ruim twintig re-integratiecoaches in Nederland actief zijn die u de juiste en geschikte medewerker kunnen aanbieden voor het werk wat nodig is.
Het Leger des Heils gaat voor een duurzame relatie met het bedrijfsleven. Wij stoppen niet als een deelnemer bij u gaat werken. Wij kunnen op maat begeleiding blijven bieden zodat de arbeidsproductiviteit hoog blijft.
Bovendien zijn wij goed op de hooge van de geldende gemeentelijke regelingen rondom loonsubsidies. Wij kunnen voor u het maximale voordeel organiseren!
Graag nodigen wij u uit onze 50|50 bedrijven te bezoeken. U krijgt hiermee een goed beeld van wat wij doen en hoe wij mensen kunnen klaarstomen voor uw bedrijf.

Klik HIER voor onze huidige locaties.