Samenwerken met bedrijven 5050

Samenwerken met bedrijven

We werken nauw samen met het bedrijfsleven. Lokale en landelijke bedrijven nemen producten of diensten bij ons af of bieden werkplekken voor onze deelnemers.

Een werkplek bieden

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt de laatste jaren steeds belangrijker. Steeds meer organisaties en bedrijven willen niet alleen commercieel scoren, ze willen ook duidelijk meetbaar maatschappelijk rendement. Van betekenis zijn voor de samenleving, sociaal ondernemerschap. Oftewel Social Return On Investment (SROI).  Door een enthousiaste deelnemer in loondienst te nemen, creëert u een win-win situatie. Uw arbeidsproductiviteit gaat omhoog en u draagt bij aan de MVO-doelstellingen van uw onderneming.

Producten of diensten afnemen

Bent u op zoek naar producten of diensten met een verhaal? Wij zoeken partnerships met het bedrijfsleven en een goede relatie met de consument. Wij gaan daarbij voor duurzame verbindingen waarin kwaliteit en het behalen van deadlines centraal staat. Een vak leren, dat is ons uitgangspunt voor onze deelnemers. Of het nu gaat om het maken van fietsen, meubels of bereiden van een maaltijd.

Partners

Wij werken samen met de volgende partners

50|50 partners

Contact

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.