leer-werkplekken

Leer-werkplekken

Het Leger des Heils biedt re-integratie aan onder de naam 50|50. Deelnemers kunnen bij 50|50 terecht voor een leer-werkplek, om zo een vak te leren en door te stromen naar een passende plek binnen de maatschappij.

Wij hebben onder meer leer-werkplekken in de techniek, schoonmaak, houtwerk, groenonderhoud en catering. Zo is er altijd iets dat bij de deelnemer past. Onze begeleiders zijn vaktechnisch geschoold en brengen hun kennis en kunde over aan onze deelnemers. Zo maken zij het verschil. Ook werken we nauw samen met bedrijven. Bedrijven kunnen onze producten en diensten afnemen of bieden onze deelnemers een re-integratie plek.

Re-integratie helpt mensen vooruit

Leer-werkplekken zijn belangrijk voor deelnemers om een vak leren waar ze in de toekomst mee vooruit kunnen, zodat ze straks weer op eigen benen kunnen staan. Het is zowel dagbesteding als arbeidsre-integratie. Naast een vak leren ze ook belangrijke vaardigheden zoals samenwerken, verantwoordelijkheid nemen, instructies uitvoeren en afmaken waar je aan begonnen bent. Met geduld en aandacht leren dat je het wel kunt.

Re-integratie helpt bedrijven vooruit

Gelukkig zijn er veel bedrijven die de talenten van onze deelnemers zien en willen investeren in hun toekomst. Voor je bedrijf is het een belangrijke verrijking van de diversiteit op de werkvloer. Onze deelnmers zijn gemotiveert en willen graag meedoen in de maatschappij. Geef vorm aan het sociaal ondernemersschap van je bedrijf door samen te bouwen we aan het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van de deelnemers.

Meer weten? Neem contact met ons op