5050 food

50|50 Food

Met 50|50 Food willen wij deelnemers enthousiasmeren voor de sector horeca. Met onze activiteiten leren wij hen vaktechnische vaardigheden aan voor het werken binnen de horeca.

We dragen niet alleen zorg voor een goede maaltijd, lunch of borrelhap, maar ook voor een ontspannen en gezellige beleving. Kwaliteit en hygiëne zijn voor ons van het grootste belang. Zowel in het schoonhouden van de productieomgeving als in de bediening en de producten die wij uitserveren.

Food & partners

50|50 Food werkt samen met een aantal gerenommeerde horecaketens. Door de inzet van een vaktechnische werkbegeleider met een aantal deelnemers wordt er een win-win situatie gecreëerd. De ondernemer ontzorgen door verse producten te bereiden met pure ingrediënten en dit uit te serveren naar de gasten.

Food conference

Wij verzorgen bij verschillende bedrijven in Nederland de dagelijkse lunch en/of het diner van hun werknemers. Naast de counterservice hebben wij ook een aantal locaties in het land waar vergaderservices wordt geleverd. Uit ons uitgebreide assortiment maken wij samen met de klant een gezonde en aantrekkelijke keuze. Niet alleen voor bedrijfsborrels en -buffetten, maar ook voor het verzorgen en/of ondersteunen van een complete bedrijfsrestaurant kunt u bij ons terecht.

Deelneemster Klaudia over haar werk bij 50|50 Food

"Ik geniet als ik mensen zie genieten"

Deelneemster Klaudia over haar werk bij 50|50 Food

Productions & mise en place

50|50 Food heeft op een aantal locaties in het land productiekeuken en levert dagelijks maaltijden aan een brede en diverse klantenkring. Klanten kunnen gebruikmaken van een gevarieerd menuschema, waarbij kwaliteit en smaak het uitgangspunt vormen.Vanuit de productiekeukens van 50|50 Food verzorgen wij de voorbereiding van gerechten voor restaurants. Op basis van goede afspraken en kwaliteitscontroles, voldoen wij in alle opzichten aan de kwaliteit die opdrachtgevers aan ons stellen.

Vragen of interesse? Neem contact met ons op.