Activiteiten

Samenkomsten

Onze samenkomsten worden iedere zondagochtend om 10:00 uur gehouden. Iedereen is van harte welkom om deze samenkomst met ons mee te beleven. Na de samenkomst nodigen wij U van harte uit om samen met ons een kopje koffie of thee te drinken.

Inloopochtend

Iedere dinsdag en donderdag is er tijdens de openingstijden van de kledingwinkel open huis. Hier is iedereen welkom voor gezelligheid, een praatje en een kopje koffie. Op donderdag is er tevens een crea ochtend

Senioren

Elke woensdag van 10:00 - 11:30 uur is er een ochtendprogramma voor senioren. Elke week is het programma weer anders. Vaste onderdelen zijn dat we met elkaar de dag openen en samen zingen. Natuurlijk is er koffie en thee en een heleboel gezelligheid.

Geloofsopbouw

Naast bovengenoemde activiteiten is er ook een gebedskring, geloofsverfrissings cursus en bijbelstudie.

Bel of mail voor meer informatie naar 0320-243104 of korps.lelystad@legerdesheils.nl

Mode Cafe

Wie ?
Ben je creatief en wil je graag leren eenvoudig kleding te maken? Kom dan naar het Mode Café. In het Mode Café ga je onder begeleiding aan de slag om je eigen kleding en/of accessoires te maken. Daarnaast is er volop ruimte voor ontmoeting. Wat ? Naaimachines en andere attributen zijn aanwezig. Neem zelf een patroon en stof of te vermaken kleding mee. Deelname is € 2 per keer.

Waar ?
Het Mode Café is in het gebouw van het Leger des Heils aan de Snijdershof 1 in Lelystad.

Wanneer ?
Iedere maandag. We beginnen om 09:30 uur en eindigen om 11:30 uur.