Werken in de zorg bij zorgcentrum Buitenhaeghe in Almere

Werken bij Buitenhaeghe

Wij gaan door waar anderen stoppen

Werken Bij

Wie we zijn

De overstap naar een verzorgingstehuis is voor onze bewoners vaak niet makkelijk. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom doen we er alles aan om hen een plezierig en veilig thuis te bieden in zorgcentrum Buitenhaeghe in Almere. 

"Werken in een verpleeghuis is niet saai. Het is juist heel leuk, levendig en afwisselend."

In onze gezellige huiskamers komen we samen. Voor een kop koffie, het bespreken van de wensen van onze bewoners of voor een leuk spelletje. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het zorgleefplan en de verzorging. Beleving, geborgenheid, eigenwaarde, gekend zijn en zingeving staan hierbij centraal. 

Wat je bij ons kunt doen

Of je nu op zoek bent naar een ondersteunende óf juist een uitvoerende functie, we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's: 

Verpleegkundige(mbo/hbo)      Verzorgende IG        Helpende       Regieverpleegkundige

Werken bij Buitenhaeghe. Hoe is dat?

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor social media cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Wat wij je bieden

Een baan waar je met plezier naar toe gaat! We dagen je uit om mee te denken. Jouw visie betrekken we bij de ontwikkeling van onze zorgverlening. Bij Buitenhaeghe vinden we het belangrijk dat je leert, maar ook dat je je kwetsbaar durft op te stellen. Goed naar elkaar luisteren én meedenken. Datzelfde geldt voor onze bewoners. Daar nemen we de tijd voor, zodat we hen altijd professioneel en respectvol behandelen. Naast een leuke baan met een open bedrijfscultuur krijg je ook nog: 

  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering;
  • opname in het pensioenfonds;
  • doorlopende ontwikkeling via onze Leger des Heils Academie;

Wij zijn Leger des Heils Midden-Nederland

In de provincies Utrecht, Flevoland en de regio Gooi en Vechtstreek werken ongeveer 1500 Leger des Heils collega’s. Zorgcentrum Buitenhaeghe is een van de >60 zorglocaties in de regio Midden-Nederland. We zijn onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondsheidszorg. Wij begeleiden en ondersteunen mensen die zelf niet verder komen en werken aan herstel. Dit doen we op meerdere zorggebieden vanuit ons christelijk geloof waaronder maatschappelijke opvang, jeugdbescherming, verpleging en verzorging, buurtwerk en jeugdzorg.

Vacature Verpleegkundige

Kom jij bij ons werken?

Vacature Verzorgende IG

Onze bewoners hebben jou nodig!

Heb je nog vragen? Stel ze aan collega Eline Nauta via 06 - 25 76 17 57.