Werken in de zorg bij zorgcentrum Buitenhaeghe in Almere

Jij werkt vanuit je hart. Pas jij bij ons?

Werken bij Buitenhaeghe

Werken Bij

Wie we zijn

De overstap naar een verzorgingstehuis is voor onze bewoners vaak niet makkelijk. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom doen we er alles aan om hen een plezierig en veilig thuis te bieden in verpleeghuis Buitenhaeghe in Almere. 

"Werken in een verpleeghuis is niet saai. Het is juist heel leuk, levendig en afwisselend."

In de gezellige huiskamers op de afdeling komen we samen. Voor een kop koffie, het bespreken van de wensen van onze bewoners of voor een leuk spelletje. De ontspannen sfeer bij Buitenhaeghe maakt je werk leuk! Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het zorgleefplan en de verzorging. Beleving, geborgenheid, eigenwaarde, gekend zijn en zingeving staan hierbij centraal. 

In totaal bieden we op vijf verschillende woonafdelingen zorg en begeleiding aan ongeveer 130 bewoners. Op elke afdeling werken helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen en samen vorm je een afdelingsteam. Elk team wordt aangestuurd door een teamleider, een regieverpleegkundige en een zorgcoördinator.

Wat je bij ons kunt doen

Of je nu op zoek bent naar een ondersteunende óf juist een uitvoerende functie, we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's: 

Verpleegkundige(mbo/hbo)      Verzorgende IG        Helpende       Regieverpleegkundige

Werken bij Buitenhaeghe. Hoe is dat?

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor social media cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Wat wij je bieden

Een baan waar je met plezier naar toe gaat! We hebben binnen de intramurale zorg verschillende afdelingen. Wat past er bij jou? Waar gaat jouw zorghart sneller van kloppen? Dementie, somatiek, OGGZ, bij ons is er veel mogelijk.  Wij vinden het belangrijk dat jij op je plek bent bij ons en je veilig en vertrouwd voelt in ons team. Daarom zorgen we op de afdelingen somatiek, PG en de specialistische afdeling Binnenhaeghe er altijd voor dat je samenwerkt met een (ander) gediplomeerde. 

We dagen je uit om mee te denken. Jouw visie betrekken we bij de ontwikkeling van onze zorgverlening. Bij Buitenhaeghe vinden we het belangrijk dat je leert, maar ook dat je je kwetsbaar durft op te stellen. Goed naar elkaar luisteren én meedenken. Datzelfde geldt voor onze bewoners. Daar nemen we de tijd voor, zodat we hen altijd professioneel en respectvol behandelen. Naast een leuke baan met een open bedrijfscultuur krijg je ook nog: 

  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering;
  • persoonlijk inwerkprogramma;
  • doorlopende ontwikkeling via onze Leger des Heils Academie;
  • werken met passie en impact vanuit je christelijk geloof. 

Wij zijn Leger des Heils Midden-Nederland

In de provincies Utrecht, Flevoland en de regio Gooi en Vechtstreek werken ongeveer 1700 Leger des Heils collega’s. Zorgcentrum Buitenhaeghe is een van de >60 zorglocaties in de regio Midden-Nederland. We zijn onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondsheidszorg. Wij begeleiden en ondersteunen mensen die zelf niet verder komen en werken aan herstel. Dit doen we op meerdere zorggebieden vanuit ons christelijk geloof waaronder maatschappelijke opvang, jeugdbescherming, verpleging en verzorging, buurtwerk en jeugdzorg.

Vacature Verpleegkundige Specialistische Afdeling

Kom jij bij ons werken?

Vacature Verzorgende IG Specialistische Afdeling

Onze bewoners hebben jou nodig!

Vacature Verpleegkundige Nachtdienst

Stel jij onze bewoners gerust?

Vrijwilligersvacature Maatje voor Bewoners

Bied jij onze bewoners een luisterend oor?

Vrijwilligersvacature Maatje voor Bewoners met dementie

Gaan jullie er samen op uit?

Vrijwilligersvacature Gastvrouw/-heer

Begeleid jij bewoners en hun bezoek?