Werken in de zorg bij verpleeghuis Buitenhaeghe in Almere

Doen wat we geloven

Werken bij Buitenhaeghe

Werken Bij

Wie we zijn

Onze bewoners hebben geen eenvoudige stap gezet. Zij zijn verhuisd naar een verpleeghuis, omdat zij intensieve verpleging en verzorging nodig hebben 24 uur per dag. De mensen die bij ons verblijven hebben naast een somatische zorgvraag soms ook te maken met psychiatrische of verslavingsproblematiek. Bij ons krijgen ze de juiste, soms complexe, zorg en behandeling. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat zij een plezierig en veilig thuis ervaren in Buitenhaeghe. Daarom zetten wij elke dag een stapje extra voor hen.  

"Werken in een verpleeghuis is helemaal niet saai. Elke dag is anders. Elke bewoner is anders. Het is juist super interessant hoe je leert om je voelsprieten te gebruiken en je mensenkennis in te zetten."

In de gezellige huiskamers op de afdeling komen we samen. Voor een kop koffie, het bespreken van de wensen van onze bewoners of voor een leuk spelletje. De ontspannen sfeer bij Buitenhaeghe maakt je werk leuk! Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het zorgleefplan en de verzorging. 

Vijf afdelingen 

In totaal bieden we op vijf verschillende woonafdelingen zorg en begeleiding aan ongeveer 130 bewoners. We hebben twee afdelingen verzorging, een afdeling somatiek, een afdeling PG en een specialistische psychiatrische afdeling. Op elke afdeling werk je samen met collega's in functies als helpende, verzorgende IG of verpleegkundige. Samen vorm je een afdelingsteam dat wordt aangestuurd door een teamleider. Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je dienst veilig voelt en kunt bouwen op je collega's. Daarom werk je op de afdelingen somatiek, PG en de specialistische afdeling Binnenhaeghe altijd samen met een (ander) gediplomeerde collega. 

Leren en ontwikkelen

In Buitenhaeghe hechten we veel belang aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom werken we met een eigen talentenpool voor BOL- en BBL-trajecten. Als stagiair of leerling krijg je de kans om op verschillende afdelingen te werken, zodat je kunt ontdekken welk type zorg het beste bij jou past. Maar ook onze eigen medewerkers stimuleren we om door te groeien waar mogelijk. 

Wat je bij ons kunt doen

Of je nu op zoek bent naar een ondersteunende óf juist een uitvoerende functie, we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's: 

Verpleegkundige(mbo/hbo)      Verzorgende IG        Helpende      Medewerker Welzijn 

Werken bij Buitenhaeghe. Hoe is dat?

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Wat wij je bieden

Een baan waar je met plezier naar toe gaat! We hebben binnen de intramurale zorg verschillende afdelingen. Wat past er bij jou? Waar gaat jouw zorghart sneller van kloppen? Dementie, somatiek, psychiatrie, bij ons is er veel mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat jij op je plek bent bij ons en je veilig en vertrouwd voelt in ons team. 

We dagen je uit om mee te denken. Jouw visie betrekken we bij de ontwikkeling van onze zorgverlening. Bij Buitenhaeghe vinden we het belangrijk dat je leert, maar ook dat je je kwetsbaar durft op te stellen. Goed naar elkaar luisteren én meedenken. Datzelfde geldt voor onze bewoners. Daar nemen we de tijd voor, zodat we hen altijd professioneel en respectvol behandelen. Naast een leuke baan met een open bedrijfscultuur krijg je ook nog: 

  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering;
  • persoonlijk inwerkprogramma;
  • doorlopende ontwikkeling via onze Leger des Heils Academie;
  • werken met passie en impact vanuit je christelijk geloof. 

Wij zijn Leger des Heils Midden-Nederland

In de provincies Utrecht, Flevoland en de regio Gooi en Vechtstreek werken ongeveer 1700 Leger des Heils collega’s. Daarom zorgen we op de afdelingen somatiek, PG en de specialistische afdeling Binnenhaeghe er altijd voor dat je samenwerkt met een (ander) gediplomeerde. Verpleeghuis Buitenhaeghe is een van de >60 zorglocaties in de regio Midden-Nederland. We zijn onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondsheidszorg. Wij begeleiden en ondersteunen mensen die zelf niet verder komen en werken aan herstel. Dit doen we op meerdere zorggebieden vanuit ons christelijk geloof waaronder maatschappelijke opvang, jeugdbescherming, verpleging en verzorging, buurtwerk en jeugdzorg.

Verpleegkundige Specialistische Psychiatrische Afdeling

Kom jij bij ons werken?

Verzorgende IG Specialistische Psychiatrische Afdeling

Wil jij graag uitdaging?

Verpleegkundige Nachtdienst

Stel jij onze bewoners gerust?

Verzorgende IG woonzorg

Heb jij hart voor onze bewoners?

Verpleegkundige mbo-4 woonzorgafdeling

Houd jij je graag bezig met psychogeriatrische zorgvragen?

Verpleegkundige mbo-4 somatiek

Vind jij zwaardere somatische zorg een uitdaging?