Ik strijd mee met mijn tijd!

Zelf je handen uit de mouwen steken om te helpen, wat is er mooier dan dat? Je kunt op zoveel manieren iets voor een ander beteken. Ga de straat op als collectant of start een donatie-actie voor je verjaardag. Of word vrijwilliger. Onze deelnemers zijn mooie, boeiende mensen die veel hebben meegemaakt. Misschien niet altijd makkelijk, maar je kunt er veel van leren en saai wordt het nooit.

Collecteer!

Heb je weinig tijd, maar wil je je wel inzetten voor je idealen? Pak de collectebus op en ga een avond de straat op. Met slechts 2 uur van je tijd kun je al een belangrijke bijdrage leveren. En het is ook nog eens gezellig om de mensen in je buurt te leren kennen. Als je meer wilt doen mag dat natuurlijk ook. In het hele land zijn we op zoek naar collectanten en coördinatoren. Samen vormen we een army of love!

de koning is een bijzondere deelnmer van het Leger des Heils
De boeiende mensen van het Leger des Heils

Word vrijwilliger!

Vrijwilligers bij het Leger des Heils hebben de leukste baan die er is. Wat je hobby ook is, je kunt het bijna altijd ergens inzetten om het samen met of voor onze deelnmers te doen. Hou je van koken? Help bij onze maaltijdprojecten! Ben je dol op mode? Word vrijwilliger in een van de 2e handswinkels! Ben je goed met kinderen? Help mee met huiswerkbegeleiding. Een bonus is dat je met onze bijzondere, boeiende en creatieve deelnemers mag werken. Benieuwd waar jouw talent van pas komt. Zoek vacatures bij jou in de buurt.

Start je eigen actie!

Heb je iets te vieren en weet je niet wat voor cadeau je vragen moet? Ga je een belangrijke sportprestatie leveren en wil je dat succes extra glans geven? Denk dan eens aan het starten van een donatie-actie. Met een makkelijk online platform nodig jij je vrienden uit om te doneren aan het doel waar jij warm voor loopt.

Strijd mee en steun op jouw manier:

Ik strijd mee met mijn bedrijf

Wij zijn heel blij met je donatie. Financiële steun is heel belangrjk om ons werk te kunnen doen. Er zijn veel manierern om te geven. Doneer eenmalig, structureel of geef een 'toegift' in je laatse wil.

Ik strijd mee met met mijn organisatie

Bedrijven die onze deelnemers geloven zijn goud waard. Wij zoeken samenwerking met bedrijven voor financiële -, materiële -, en morele ondersteuning van onze deelnemers. Er zijn veel manieren om sociaal verantwoord te ondernemen en wij zijn daarbij graag je partner.

Ik strijd mee met al mijn inzet

Kom bij ons werken en vind een leuke baan die bij je past. Uitdagend en de moeite waard. Er zijn veelverschillende vacatures door het hele land, zowel voor vrijwiligers als voor professionals. Komt jou passie voor mensen voort uit je geloof dat alle mensen er te doen en dat iedereen God's liefde nodig heeft? Vind dan bij ons je roeping.

Deelnemer Aad en begeleider Lisa over hun bijzondere band

Deelnemer Aad en begeleider Lisa over hun bijzondere band

Deelnemer Aad en begeleider Lisa hebben een bijzondere band.