Ik strijd mee met mijn donatie!

De soepbus, de buurthuiskamer, huiswerkbegeleiding, hulp bij ingewikkelde brieven, maaltijdprojecten, het zou er allemaal niet zijn zonder jouw financiële hulp. Maar je helpt ook mee door bijvoorbeeld je kleding te doneren. Help ons eenmalig, structureel of met je laatste wens. Dank je wel dat jij je hart laat spreken.

Waarom zou je doneren?

Jouw bijdrage is belangrijk. Net als jij vinden wij dat iedereen er toe doet. Ook mensen die veel tegenslagen hebben in hun leven of die soms verkeerde keuzes maken. Essentiële zorg voor kwetsbare mensen wordt door de overheid vergoed, maar het leven bestaat uit meer dan een maaltijd en een dak boven je hoofd. Met jouw donatie help je mensen aan perspectief op een 'gewoon' leven dat voor de meesten van ons zo vanzelfsprekend is.  

man doneert online
Je kunt ook online doneren

Hoe kun je doneren?

Jij kunt op veel manieren doneren. Natuurlijk kun je online geld geven. Een bedrag overmaken is heel eenvoudig. Maar je kunt ons ook structureel steunen met een machtiging. Jij bepaalt hoevaak en welk bedrag je wit geven en het bedrag wordt automatisch afgeschreven. Makkelijk voor jou. En voor ons is dat heel fijn omdat we dan meer inzicht hebben in hoeveel middelen we ter beschikking hebben om te helpen. Elke bijdrage is heel erg welkom!

Doneer het hemd van je lijf

Kleding doneren in de container van het Leger des Heils is het simpelste wat je kunt doen en heeft grote impact. De kleding wordt gebruikt voor mensen die dat nodig hebben. Het wordt verkocht in onze 2e handskledingwinkels en kleding die niet meer geschikt is om gedragen te worden, wordt gerecycled. 

Zo help je mensen en het milieu in een keer. Er is altijd een container bij jou in de buurt.

Kleding om te doneren
Ruim je kast op en doneer je kleding!

Doneer je al heel vaak?

Wat fantastich dat je ons steunt! Wist je dat je je giften van de belasting af kunt trekken? Daar zijn natuurlijk voorwaarden aan verbonden. Misschien is dit wat voor jou! We helpen je graag als je vragen hebt over belastingvrij schenken.

Doneren met je Toegift

Jij wilt je idealen voor laten leven. Ook als je er niet meer bent, kun je zorgen voor kwetsbare mensen door na te laten aan het Leger des Heils.

Strijd mee en steun op jouw manier:

Strijd mee met je tijd!

Zelf je handen uit de mouwen steken om te helpen, wat is er mooier dan dat? Je kunt op zoveel manieren iets voor een ander beteken. Ga de straat op als collectant of start een donatie-actie voor je verjaardag. Of word vrijwilliger. Onze deelnemers zijn mooie, boeiende mensen die veel hebben meegemaakt. Misschien niet altijd makkelijk, maar je kunt er veel van leren en saai wordt het nooit.

Strijd mee met je bedrijf!

Onze deelnemers willen meedoen! Meedoen in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Is er in jouw organisatie plaats voor bijzondere mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken? Of heeft jouw organisatie producten of diensten waar onze deelnemers wat aan hebben? Laat het ons weten. Een finaciële bijdrage is ook zeer welkom!

Strijd mee met met al je inzet!

Jij hebt ons veel te bieden. Je kennis en je enthousiasme helpen onze deelnemers weer het juiste pad op. Hoe? Door jouw inzet help je mensen te worden die ze willen zijn. Daar wordt iedereen blij van! Bekijk onze vacatures!

Veel gestelde vragen over doneren

 Wil je meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met ons Klant Contact Centrum.

"Zo lang zullen wij strijden"

"Zo lang zullen wij strijden"

Bekijk deze video over het Leger des Heils.