Help als bedrijf

Wilt u als bedrijf iets doen voor kwetsbare mensen in onze samenleving? U kunt op verschillende manieren helpen. Hoe groot of klein uw aanbod ook is, alles draagt bij. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Als bedrijf of organisatie kunt u het verschil maken. Juist in deze tijd! Danny Riekerk, landelijk teamleider relatiebeheer zakelijke markt

“Afgelopen jaar was een bijzonder jaar. We hielpen dezelfde mensen, maar vanwege de coronacrisis is de groep mensen die we helpen alleen maar groter geworden. De crisis heeft iedereen geraakt. Direct, indirect, economisch of een combinatie hiervan. De meest kwetsbare mensen zijn dubbel zo hard geraakt. Hoe mooi is het om dan te ervaren dat er veel bedrijven en organisaties zijn die, ondanks dat het voor hun ook geen makkelijk jaar was, toch bleven omzien naar anderen. Deze bedrijven klopten bij het Leger des Heils aan en vroegen: “Hoe kunnen wij helpen”?

We willen deze bedrijven en organisaties hartelijk bedanken namens alle mensen die jullie hierdoor hebben geholpen. Dank voor jullie betrokkenheid en onvoorwaardelijke steun!”

Contact

Wilt u als bedrijf of organisatie ook betrokken raken bij de missie van het Leger des Heils? Dat kan zowel landelijk, regionaal als op lokaal niveau. We komen graag met u in contact!

Neem voor vragen of een oriënterend gesprek contact op met Danny Riekerk. 

Mail: danny.riekerk@legerdesheils.nl of zoek contact via LinkedIn.