School of Performing Arts 2023

Van 22 t/m 28 juli kan je weer meedoen aan School of Performing Arts (SPA). Een zomerkamp voor iedereen tussen de 9 en 30 jaar. Tijdens de SPA week ga je 7 dagen lang les krijgen in jouw gekozen Performing Arts en daarnaast sporten, bijbelstudie volgen, snacken en nog veel meer!

Tijdens SPA werken we de hele week toe naar het SPA-Spektakel op vrijdagavond 28 juli waarin we voor alle ouders, verzorgers, familieleden en alle andere geïnteresseerden een groot optreden gaan geven. 

Wil je weten hoe SPA er in 2022 uitzag? Check dan de onderstaande aftermovie! 

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor social media cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Arts

Tijdens SPA volg je zowel een Major als een Minor. De 'major' is je hoofdvak dat je 3 uur per dag krijgt, de minor volg je voor 1 uur per dag. Hierdoor heb je de mogelijk om naast muziek, zang, dans en theater ook nog iets anders te gaan doen! Zo kan je kiezen om te sporten, een brass instrument uit te proberen, te tamboerijnen en kan je bijvoorbeeld leren hoe je (goede) foto's en video's kan maken. Begin 2023 komt hier meer info over alle vakkan die er zijn.

Kosten

Meld jij je aan voor 15 juni, dan betaal je € 199,- 
Na deze datum zijn de kosten € 225,-

Bij het aanmelden hoef je alleen een aanbetaling te doen van € 50,-, de rest van het bedrag betaal je uiterlijk voor SPA begint. Bij het aanmelden vul je alleen je naam, contact- en adresgegevens in. Later ontvang je een aparte e-mail om de keuze te maken voor de major/minor vakken en alle andere informatie in te vullen die wij nodig hebben.

Programma

Tijdens SPA volg je niet alleen de gekozen major en minor vakken, maar zorgen we dat je daarnaast ook fit blijft met SPA-fit. Daarnaast heb je elke dag bijbelstudie waarin je samen met leeftijdsgenoten meer gaat leren over God en hebben we bij de dagopening en -sluiting een live worshipband! Vergeet ook niet om een paar euro mee te nemen naar SPA, want aan het einde van dag kun je snacken voor een goed doel.

Begin 2023 komt er meer informatie online over de verschillende onderdelen!

Social Media

Ben je opzoek naar meer foto's en/of video's? Check dan onze social media kanalen!

Facebook
Instagram
Flickr (Fotoalbum 2022)

Meest gestelde vragen

Wil je meer weten over SPA? Check dan de informatie hieronder of stuur een mail naar say@legerdesheils.nl als je nog vragen hebt.

Voor wie is het?

SPA is voor iedereen tussen de 9 en 30 jaar die het leuk vindt om iets met muziek, dans of theater te doen, meer wilt leren over het geloof en veel plezier wilt beleven met andere jongeren. 

Waar is het en hoe kom ik daar?

SPA vindt plaats op het terrein van 50|50 Hotel Belmont en ligt op de grens van Ede en Lunteren. Het adres van deze locatie is: Goorsteeg 66, Ede. 

Waar slapen we?

Op het terrein van 50|50 Hotel Belmont staan verschillende 10 en 20 persoonstenten met stapelbedden. Voor dit bed hoef jij alleen een onderlaken deken of slaapzak en kussen mee te nemen. Wij zorgen voor de indeling van de tent zodat je bij deelnemers van (ongeveer) dezelfde leeftijd slaapt. 

Hoelaat moet je aankomen?

Op zaterdag 22 juli kan je vanaf 14:00 aankomen. Bij het inschrijven worden de belangrijkste gegevens nog even gecheckt, ontvang je alle benodigde informatie en kan je naar je tent om je bed op te maken!

Wat moet ik meenemen?

Uiteraard neem je kleding, toiletspullen en handdoeken mee zodat je elke dag een beetje fris bent :)
Om te kunnen slapen heb je een kussen (+ kussensloop) nodig, een onderlaken en een slaapzak of deken. 

Daarnaast kan het zijn dat jouw art (Major / Minor) ook nog specifieke dingen nodig heeft. Denk aan je instrument, muziekboekjes, danskleding, cameraspullen, etc. Mocht hier nog iets specifieks nodig zijn, dan ontvang je voor SPA een e-mail hierover.

Wanneer moet ik betalen?

Bij het aanmelden doe je een aanbetaling van 50 euro. Zo weten we zeker dat je gaat komen. In de periode na het aanmelden ontvang je van ons de instructies (per e-mail) voor de rest van de betaling. Dit bedrag moet voor aanvang van SPA betaald zijn.

Wat als ik SPA niet kan betalen?

Wij zouden het heel erg jammer vinden als je niet mee kan gaan naar SPA, omdat het te duur is! Stuur even een e-mail naar say@legerdesheils.nl, dan gaan we samen kijken wat voor mogelijkheden er zijn.

Kan ik SPA ook uitproberen?

Ja, dat kan zeker! Voor 25 euro is het mogelijk om van zaterdagmiddag tot zondagmiddag naar SPA te komen. Je blijft dan 1 nacht slapen, krijgt een rondleiding over het terrein en je gaat meedoen met een art naar keuze.

Vind je het zo leuk dat je toch wilt blijven? Dan kan dat ook gewoon! Je betaald dan nog wel de rest van het bedrag, maar kan dan gewoon tot en met vrijdagavond blijven.

Bestel hier je ticket

Waar/Wanneer is het SPA Spektakel?

Op dit moment zijn wij nog bezig om dit uit te werken. Meer informatie hierover volgt binnenkort.