School of Performing Arts 2024

Van 20 t/m 26 juli kan je weer meedoen aan School of Performing Arts (SPA). Een zomerkamp voor iedereen tussen de 9 en 30 jaar. Tijdens de SPA week ga je 7 dagen lang les krijgen in jouw gekozen Performing Arts en daarnaast sporten, bijbelstudie volgen, snacken en nog veel meer!

SPA 2024

Tijdens SPA werken we de hele week toe naar het SPA-Spektakel op vrijdagavond 26 juli waarin we voor alle ouders, verzorgers, familieleden en iedereen die geïnteresseerd is een groot optreden gaan geven. 

Wil je weten hoe SPA er in 2023 uitzag? Check dan de onderstaande aftermovie! 

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Arts

Bij SPA leer je niet alleen muziek, zang, dans en theater, maar ook andere gave dingen! Je hebt een 'major', dat is je hoofdvak waar je elke dag 3 uur les in krijgt. Daarnaast heb je een 'minor' waar je 1 uur per dag les in hebt. Dit is een soort bijvak waarin je iets anders kunt leren, zoals sporten, een brass instrument spelen, tamboerijnen, of het maken van toffe foto's en video's. Je hebt dus genoeg keuzes om uit te kiezen en lekker creatief bezig te zijn!

Alle Majors zijn al bekend en vind je hieronder, de minors maken we binnenkort bekend!

Programma

Bij SPA volg je niet alleen vakken die passen bij jouw interesses, maar blijf je ook fit met SPA-fit. Elke dag leer je samen met andere jongeren meer over God tijdens bijbelstudie, en we hebben live muziek van een worshipband tijdens de dagopening en -sluiting. En het beste van alles: aan het einde van de dag kun je lekker snacken voor het goede doel.

Wil je meer weten over het programma? Volg dan onze Social Media kanalen en blijf op de hoogte van alle ins en outs!

Locatie

SPA vindt plaats op het terrein van 50|50 Hotel Belmont en ligt op de grens van Ede en Lunteren. Het adres van deze locatie is: 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont, Goorsteeg 66, 6718 TB Ede

Wil je meer weten over hoe je hier komt? Bekijk dan de website van Hotel Belmont!

Kosten

De kosten voor een hele week SPA zijn €225,- per deelnemer. Voor dit bedrag regelen wij een hele toffe locatie, leiders voor jouw major en minor, ontbijt, lunch, dinner en alle andere activiteiten die we gaan hebben! 

Tijdens het aanmelden betaal hoef je alleen een aanbetaling te doen van €25,-, de rest van het bedrag betaal je rond juni.

Het bedrag van €225 is geldig tot 15 juni, daarna betaal je €250,- per deelnemer

Social Media

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Meest gestelde vragen

Wil je meer weten over SPA? Check dan de informatie hieronder of stuur een mail naar say@legerdesheils.nl als je nog vragen hebt.

Voor wie is het?

SPA is voor iedereen tussen de 9 en 30 jaar die het leuk vindt om iets met muziek, dans of theater te doen, meer wilt leren over het geloof en veel plezier wilt beleven met andere jongeren. 

Waar slapen we?

Op het terrein van 50|50 Hotel Belmont staan verschillende 10- en 20-persoonstenten met stapelbedden. Voor dit bed hoef jij alleen een onderlaken deken of slaapzak en kussen mee te nemen. Wij zorgen voor de indeling van de tent zodat je bij deelnemers van (ongeveer) dezelfde leeftijd slaapt. 

Hoelaat moet je aankomen?

Op zaterdag 20 juli kan je vanaf 14:00 aankomen. Bij het inschrijven worden de belangrijkste gegevens nog even gecheckt, ontvang je alle benodigde informatie en kan je naar je tent om je bed op te maken!

Wat moet ik meenemen?

Uiteraard neem je kleding, toiletspullen en handdoeken mee zodat je elke dag een beetje fris bent :)
Om te kunnen slapen heb je een kussen (+ kussensloop) nodig, een onderlaken en een slaapzak of deken. 

Daarnaast kan het zijn dat jouw art (Major / Minor) ook nog specifieke dingen nodig heeft. Denk aan je instrument, muziekboekjes, danskleding, cameraspullen, etc. Mocht hier nog iets specifieks nodig zijn, dan ontvang je voor SPA een e-mail hierover.

Wanneer moet ik betalen?

Bij het aanmelden doe je een aanbetaling van 50 euro. Zo weten we zeker dat je gaat komen. In de periode na het aanmelden ontvang je van ons de instructies (per e-mail) voor de rest van de betaling. Dit bedrag moet voor aanvang van SPA betaald zijn.

Kan ik SPA ook uitproberen?

Ja, dat kan zeker! Voor 25 euro is het mogelijk om van zaterdagmiddag tot zondagmiddag naar SPA te komen. Je blijft dan 1 nacht slapen, krijgt een rondleiding over het terrein en je gaat meedoen met een art naar keuze.

Vind je het zo leuk dat je toch wilt blijven? Dan kan dat ook gewoon! Je betaalt dan nog wel de rest van het bedrag, maar kan dan gewoon tot en met vrijdagavond blijven.

Aanmelden hiervoor kan nog niet online, maar je kunt ons altijd even mail via say@legerdesheils.nl

Waar/Wanneer is het SPA Spektakel?

De einduitvoering van SPA, het SPA Spektakel, vind plaats op vrijdag 26 juli. Meer informatie zoals de tijd en informatie volgt binnenkort.