Salvation Army Youth

SAY staat voor Salvation Army Youth en is het jongerenmerk van het Leger des Heils. We organiseren jongerenactiviteiten, bieden (gespreks)materialen aan over het Leger des Heils en zijn online actief onder de naam @salvationarmyyouthnl. We zijn steeds vernieuwend en gericht op een echte en groeiende relatie met Jezus Christus.

"Aan jullie liefde voor elkaar zal iedereen zien dat jullie mijn leerlingen zijn" Johannes 13:35

Agenda / Activiteiten

Junior Camp

Junior Camp

2 t/m 4 juni 2023

School of Performing Arts

School of Performing Arts

22 t/m 28 juli 2023

Materialen

SAY biedt verschillende les/gespreksmaterialen aan zoals G-Kracht en Life!. Daarnaast hebben we een kaartspel speciaal voor jeugdwerkers. Het spel daagt je uit om samen goed na te denken over situaties, vragen en stellingen rondom veilig jeugdwerk. Wil je meer weten over alle materialen die wij hebben? 

Scouting & Avonturenclubs

Op diverse plekken in Nederland kennen wij Leger des Heils Scouting groepen & AvonturenclubsSamen met Scouting Nederland staan we voor onze maatschappelijke betrokkenheid en zetten we ons in om kinderen, jongeren en volwassenen uit alle lagen van de bevolking in de gelegenheid te stellen Scout te zijn. Scouting bij het Leger des Heils staat open voor iedereen. Geloof, geslacht, afkomst of beperking spelen geen rol.

Nieuwsbrief voor Jeugdwerkers

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief naar iedereen die geinteresseerd is in het kinder-/jongerenwerk van het Leger des Heils. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? Klik dan op de knop hieronder om je in te schrijven.

Social Media

Wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen? Abonneer je dan op onze online kanalen!

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.