Junior Camp 2023

Van 2 t/m 4 juni organiseren we weer een nieuwe editie van Junior Camp! Voor alle kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Tijdens Junior Camp wordt op een creatieve en speelse wijze aan discipelschap gewerkt en ontmoet je kinderen uit heel Nederland.

Wil je weten hoe Junior Camp er uit ziet? Bekijk dan deze aftermovie van 2022!

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor social media cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Datum

Junior Camp begint op vrijdagavond 2 juni. Je wordt die dag om 19:00 verwachten op het terrein van 50|50 Hotel Belmont. Op zondag 4 juni (rond 16:00) is Junior Camp afgelopen en kan je weer opgehaald worden. 

Thema

Het thema dit jaar is draadloos! Met dit spannende thema gaan we samen op geloofsavontuur.We doen verschillende activiteiten met draadjes en touwen. We ontdekken met elkaar meer over het thema en zoeken verbinding met de rode draad.

Programma

Vrijdag
Op de vrijdag kom je aan, gaan we je laten zien waar je het weekend gaat slapen en gaan we leuke spelletjes doen zodat je iedereen van Junior Camp leert kennen.

Zaterdag
De zaterdag zal de hele dag in het teken staan van het thema. Met een (interactieve) bijbelstudie, workshop, sport, verschillende games waarbij je zeker niet stil kan zitten en uiteraard een super toffe avond! 

Zondag
Op de zondag is het vervolg van de workshops (die je zelf mag uitzoeken). Welke dit zijn gaan we later nog bekend maken, maar het heeft allemaal te maken met het thema. 's Middags hebben we nog een leuke afsluiting en om 16:00 kan je dan weer opgehaald worden door je ouders/verzorgers. 

Kosten

De kosten voor Junior Camp zijn 80 euro per deelnemer. Dit bedrag hoeft pas uiterlijk voor aanvang van Junior Camp aan ons betaald te worden. 
Lukt het je niet om (op tijd) te betalen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar SAY@legerdesheils.nl. Dan gaan we kijken hoe we je kunnen helpen