Junior Camp 2024

Dit jaar organiseren we van vrijdag 7 juni t/m zondag 9 juni weer een spetterend en feestelijk Junior Camp voor kinderen van 7 t/m 12 jaar! We zoeken met elkaar op speelse wijze de betekenis en verdieping van discipelschap op.

Wil je weten hoe Junior Camp er uit ziet? Bekijk dan deze aftermovie van 2022!

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Datum

Vrijdagavond vanaf 19:00 begint de aftrap van het programma. We ontvangen je dan graag op het terrein van 50/50 hotel Belmont. Op zondagmiddag stopt rond 16:00 het programma en kan je weer opgehaald worden.

Thema

Het thema dit jaar is ‘Expeditie TIO-715 B’. Met dit fascinerende thema wanen we ons in de wereld van een nieuwe ruimte. We gaan verkennen, doen onderzoek naar discipelschap en mogen nieuwe geloofsontdekkingen doen.

Programma

Op vrijdagavond begint het programma. Je komt aan en mag je slaapplek gereed maken. We leren elkaar kennen en doen leuke spelletjes met elkaar. Wie weet komen er ook nog wel wat speciale gasten langs op kamp.

Op zaterdag loopt het thema door de hele dag heen en maken we er ’s avonds weer een feest van.

Zondag doen we uiteraard gezellige activiteiten met elkaar en duiken de Bijbel in. ’s Middags hebben we een gave afsluiting met elkaar en kunnen ouders/verzorgers je weer rond 16:00 ophalen.

Kosten

De kosten voor Junior Camp zijn 80 euro per deelnemer. Dit bedrag hoeft pas uiterlijk voor aanvang van Junior Camp aan ons betaald te worden. 
Lukt het je niet om (op tijd) te betalen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar SAY@legerdesheils.nl. Dan gaan we kijken hoe we je kunnen helpen