SPA - Major

Tijdens SPA heb je een hoofdvak (Major) die je ongeveer 3 uur per dag gaat volgen. Je kunt kiezen uit de volgende vakken:

Brass

Brass

Een brassband is een unieke muziekgroep die uitsluitend bestaat uit koperen blaasinstrumenten (zoals cornet, euphonium, trombone) en drums/percussie. Het Leger des Heils introduceerde deze band met een krachtige boodschap, en tegenwoordig vind je brassbands over de hele wereld, zelfs buiten het Leger des Heils om.

Ben jij een enthousiaste muzikant die een instrument bespeelt dat in een brassband thuishoort? Kom dan je talent ontwikkelen op het SPA Kamp! We spelen uitdagende en leuke muziekstukken, en je leert samen met anderen de kracht van samenspel ervaren.
MMS (Moderne Muziek Stijlen)

MMS (Moderne Muziek Stijlen)

Ben jij een muzikant met een passie voor moderne muziekstijlen? Dan is MMS (Moderne Muziekstijlen) de perfecte major voor jou! Of je nu piano, gitaar, bas, viool, klarinet, drums of een ander instrument bespeelt, bij MMS ben je welkom. We omarmen alle instrumenten die je kunt bedenken (zelfs een melodica als je dat echt wilt!), en creëren samen een unieke muzikale beleving.
Choir

Choir

Ben je een zanger met een passie voor samenzang? Dan is Choir de perfecte major voor jou! Onder leiding van een ervaren dirigent zing je meerstemmige arrangementen van verschillende nummers, van klassieke liederen tot moderne popmuziek.
Dance

Dance

Heb je een passie voor dans en ben je op zoek naar een uitdagende en inspirerende omgeving om je talent te ontwikkelen? Dan is Dance de perfecte major voor jou! Op het SPA Kamp word je begeleid door ervaren instructeurs die je helpen om nieuwe danspasjes te leren, je techniek te verbeteren en je eigen creativiteit te ontplooien.
Theatre

Theatre

Ben je een creatieve duizendpoot met een passie voor theater? Dan is Theatre de perfecte major voor jou! Op het SPA Kamp word je onderdeel van een enthousiaste groep jongeren van jouw leeftijd, en ga je samen met ervaren instructeurs een uniek theaterstuk creëren.
Sports

Sports

Ben je een echte sportliefhebber en klaar voor een uitdagende en sportieve week? Op het SPA Kamp word je 3 uur per dag ondergedompeld in een wereld van verschillende sporten, waar je je talent kunt ontdekken en je grenzen kunt verleggen.