SPA - Major

Tijdens SPA heb je een hoofdvak (Major) die je ongeveer 3 uur per dag gaat volgen. Je kunt kiezen uit de volgende vakken:

Brass

Brass

Een brassband bestaat alleen uit koperen blaasinstrumenten (bijv cornet, euphonium of trombone) en drums/percussie. Deze vorm van een band is in heel veel landen bekend geworden door het Leger des Heils en vind je tegenwoordig op heel veel plekken, ook buiten het Leger des Heils, terug!

Speel je een instrument dat thuis hoort in deze band en wil je uitgedaagd worden met leuke muziekstukken? Meld je dan aan voor Brass als hoofdvak!
MMS (Moderne Muziek Stijlen)

MMS (Moderne Muziek Stijlen)

Speel jij piano, gitaar, bas, viool, clarinet, drums of één van ander vele instrumenten die er bestaan? Bij MMS kan je terecht met alle instrumenten die je kunt bedenken! Speel mee met pop medleys, rock muziek en andere te gekke stijlen!
Choir

Choir

Hou je van zingen? Bij Choir ga je onder begeleiding van een dirigent meerstemmig verschillende nummers instuderen.
Dance

Dance

Tijdens SPA kan je er ook voor kiezen om meerdere uren per dag te gaan dansen! Heb jij zin om onder begeleiding van instructeurs nieuwe danspasjes te leren (of te bedenken) en wil je dit samen met andere deelnemers uitvoeren? Kies dan voor Dance als hoofdvak!
Theatre

Theatre

En als laatste optie hebben we ook nog Theater! Samen met een groep jongeren die passen bij jouw leeftijd (en instructeurs) ga je een theaterstuk instuderen. Van te voren schrijven we een groot gedeelte van het theaterstuk al uit, maar er is ook genoeg ruimte om jouw creativiteit kwijt te kunnen.