SPA - Minor

Naast je hoofdvak (Major) heb je ook de mogelijkheid om tijdens SPA een ander vak te volgen, dit vak krijg je ongeveer 1 uur per dag. Je kunt kiezen uit 7 verschillende minors! Zie hieronder welke we tijdens SPA 2024 aanbieden!

Ritme

Ritme

Ritmes zijn er in allerlei soorten en maten. Wil jij meer leren hierover? Bij deze minor ga je op een creatieve manier aan de slag en leer je verschillende percussie instrumenten te gebruiken, maar ontdek je dat je met alleen handen en lichaam ook al heel veel kan produceren!

Max aantal deelnemers: 25
Directie

Directie

Ben jij de nieuwe maestro die orkesten tot grote hoogte laat stijgen? Geef je dan op voor de workshop directie en leer de kneepjes van het dirigeervak. Je hoeft geen ervaring te hebben maar het helpt wel als je een paar noten kunt lezen. Dan word jij die nieuwe maestro!

Max aantal deelnemers: 25
Timbrels (VOL!)

Timbrels (VOL!)

Een tamboerijnen gebruiken klinkt best suf toch? Maar niks is minder waar! Bij deze minor combineren dansen met het gebruik van een tamboerijn waardoor het extra uitdagend word. Wil jij je coördinatie, conditie en muzikaliteit skills verbeteren? Meld je dan zeker aan voor timbrels!

Max aantal deelnemers: 25
VOL!
Media (13+ jaar - VOL!)

Media (13+ jaar - VOL!)

Maak jij het perfecte plaatje? Kom dan een hele week meedoen bij Media. Hier gaan we foto's en filmpjes maken, de Social Media kanaal van SPA vol posten met stories. Ook kan je meer leren over hoe je foto's moet editten of video's in elkaar kan zetten.

Max aantal deelnemers: 25
VOL!
Brass Class

Brass Class

Speel je nog geen brass instrument maar wil je graag iets nieuws ontdekken? Kom naar de Brass Class en shine volgend jaar bij de Major Brass!

Max aantal deelnemers: 25
Zingen in stijl!

Zingen in stijl!

Pop, jazz, klassiek, musical, close harmony, gospel… er zijn zoveel verschillende muziekstijlen en iedere stijl heeft zo zijn eigen kenmerken. In deze minor gaan we gewoon lekker proeven aan een aantal van die muziekstijlen. Dat smaakt vast naar meer! Iedere dag pakken we lied uit een bepaalde stijl en kijken we hoever we ermee komen. Welke muziekstijlen het zijn, blijft een verrassing!

Max aantal deelnemers: 25

Handige Handjes (8 t/m 12 jaar)

Bij de workshop handige handjes ga je met elkaar en met begeleiding van de leider aan de slag om ook samen iets te maken wat in het teken staat van groei. Ben jij handig of vind je het leuk om bouwen en te knutselen dan is dit een workshop voor jou.

Max aantal deelnemers: 15