SPA - Minor

Naast je hoofdvak (Major) heb je ook de mogelijkheid om tijdens SPA een ander vak te volgen, dit vak krijg je ongeveer 1 uur per dag. Met deze minor heb je de mogelijkheidom een andere art uit te proberen, maar kan je ook meer doen met sport, media of kan je kiezen om muziek te schrijven. Er zijn in totaal wel 7 mogelijkheden! Bekijk hieronder waar je uit kan kiezen.

Sport & Ministries

Sport & Ministries

Media

Media

Gospel choir

Gospel choir

Tijdens de minor Gospel (choir) gaan we een gospelnummer instuderen! (Oke, dat had je waarschijnlijk al kunnen raden)
Timbrels

Timbrels

Een dans met tamboerijnen instuderen wordt al een aantal jaar in de vrije tijd gedaan tijdens SPA, maar vanaf dit jaar kan je dit ook als vak kiezen!
Compositie

Compositie

Altijd al willen leren hoe je een muziekstuk schrijft? Tijdens de minor Compositie krijg je verschillende tips en ga je aan de slag met je eigen muziekstuk!
Spoken word

Spoken word

Spoken word is een vorm van een voordracht waarbij je bijvoorbeeld een gedicht of verhaal op muziek gaat voorlezen. Klinkt simpel, maar dat is het niet! Om het verhaal goed over te brengen moet je letten op je lichaamstaal, je stem, het ritme. Tijdens deze minor krijg je tips en ga jij werken aan je eigen Spoken Word!

Wil je een voorbeeld zien? Bekijk dan is deze video:
Kijk naar Mij // Spoken Word
Improvisatie

Improvisatie

Wil je met je instrument meer kunnen dan alleen van bladmuziek lezen? Tijdens improvisatie leer je hoe je zelf iets kan verzinnen
Ritme

Ritme

Brass class

Brass class

Wil je ook leren om op een brass instrument te spelen? Met de minor Brass Class ga je elke dag een uur les krijgen! En wie weet kan je dan volgend jaar wel meedoen in de echte brassband.