Informatiepagina Leger des Heils regio Noordoost

Samen van betekenis zijn in regio Noordoost

Welkom! Wat leuk dat je ons opzoekt!

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijk geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils.

Leger des Heils Noordoost biedt zorg in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe, IJsselland (Noordwest Overijssel) en de Noordoostpolder. Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Pleegouder worden

Kinderen hebben een stabiele omgeving nodig om op te groeien. Maar duizenden jongens en meisjes leven in een onveilige situatie. Wij zoeken pleegouders in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Kun jij een kind een thuis bieden?

Om je te oriënteren op het pleegouderschap organiseren wij speciale informatiebijeenkomsten. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op 17 juli, 12 september en 11 oktober. Heb je belangstelling om pleegouder te worden, wil je hier meer informatie over voor jezelf of voor iemand anders, of wil je je aanmelden voor een informatiebijeenkomst? Mail ons dan op pleegzorg@legerdesheils.nl.

Werken bij het Leger des Heils

Werken bij het Leger des Heils iets voor jou? Wil je meer informatie over een bepaalde vacature in onze regio? Mail dan naar de onze recruiter Marjolein de Groot op no.recruitment@legerdesheils.nl
Of neem eens een kijkje op onze website: Vacatures - Leger des Heils

Presentaties

Wil je dat het Leger des Heils een presentatie komt geven of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Mail dan naar noordoost@legerdesheils.nl.

Tijdschrift Soelaas ontvangen

Wil je ons blad de Soelaas 2x per jaar ontvangen? Abbonneer je via: Soelaas - Leger des Heils 

We proberen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Heb je binnen een week nog niets gehoord bel ons dan gerust op ons algemene nummer: Leger des Heils regio Noordoost tel. 088 – 065 2240.