Werken bij Merenhoef

We doen het samen

Werken Bij

Wie we zijn

Een thuis voor onze bewoners creëren. Dat is wat wij nastreven. Een plek waar onze bewoners zichzelf kunnen zijn, omringd door hun eigen spulletjes. Elke dag moet een goede dag zijn en samen helpen we elkaar dat te realiseren in woonzorgcentrum Merenhoef in Maarssen. 

In de ouderenzorg zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, verder te groeien en ben je nooit uitgeleerd.

Bij ons kun je aan de slag op meerdere afdelingen. Zo wonen er ongeveer 40 dementerende bewoners verspreid over vier afdelingen psychogeriatrie (PG). Daarnaast zijn er drie afdelingen somatiek, die in totaal plek bieden aan circa 36 bewoners. Voor een lekker kopje koffie of thee moet je in onze Brasserie de Hoeve zijn. Hier eten de bewoners hun warme maaltijd en organiseren we leuke activiteiten. Lees meer over onze zorg

Wat je bij ons kunt doen

Of je nu op zoek bent naar een ondersteunende óf juist een uitvoerende functie, we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's en ook hechten we veel belang aan het doorgroeien naar een functie die bij jou past:

         Teamleider                  Verpleegkundige         Verzorgende IG        Medewerker Welzijn

Wat wij je bieden

In de zorg werken, betekent dat je van belang bent voor mensen. Bij ons kun je écht het verschil maken, want onze bewoners hebben jouw hulp, liefde en aandacht hard nodig. Een warme en fijne (werk)sfeer creëren we samen. Dat doen we door goed te luisteren naar elkaar, elkaar te helpen waar nodig en samen na te denken over de ontwikkeling van onze zorgverlening. Naast een leuke baan in de zorg krijg je ook nog: 

  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering;
  • opname in het pensioenfonds;
  • veel leer- en ontwikkelmogelijkheden o.a. via de Leger des Heils Academie

Wij zijn Leger des Heils Midden-Nederland

In de provincies Utrecht, Flevoland en de regio Gooi en Vechtstreek werken ongeveer 1500 Leger des Heils collega’s. Woonzorgcentrum Merenhoef is een van de >60 locaties in de regio Midden-Nederland. We zijn onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondsheidszorg. Wij begeleiden en ondersteunen mensen die zelf niet verder komen in het leven en werken aan hun herstel. Dit doen we op meerdere zorggebieden vanuit ons christelijk geloof: maatschappelijke opvang, jeugdbescherming, verpleging en verzorging, buurtwerk en jeugdzorg.

Vacature Verzorgende IG

Kom jij bij ons werken?

Vacature Coördinerend Verpleegkundige

Solliciteer nu!

Vacature: Medewerker Wonen & Welzijn

Iets voor jou?

Heb je nog vragen? Stel ze aan onze recruiter Romee de Bruin via 06 - 11 13 08 62!