Singelloop Utrecht

Overig

Zondag 6 oktober vindt de jaarlijkse singelloop in Utrecht plaats. Vanuit Leger des Heils Midden-Nederland willen we dit jaar met zo veel mogelijk collega’s meedoen aan de oudste stratenloop van Nederland! Ben je in voor een middag sportplezier en wil je een het enige Leger des Heils sportshirt scoren? Doe dan mee! 

Wil je verzekerd zijn van een sportshirt, schrijf je dan voor 1 september as. in! 

Wat is de Singelloop?

De Singelloop in Utrecht wordt georganiseerd vanuit Lindahls. We lopen een prachtige hardlooproute langs de Utrechtse Singels, de Maliebaan en Het Wilhelminapark, door hartje Utrecht dus. Het is een volledig verzorgde loop met tijdsregistratie en bij finish wacht een unieke medaille op je.  

Waarom meedoen?

Aankomende september houden we de maand van vitaliteit in de regio, hierover volgt snel meer informatie. Als afsluiter van deze maand willen we met zoveel mogelijk collega’s de Singelloop lopen. Samen sporten en samen strijden en dat gestyled in een sportshirt van het Leger des Heils! 

Om de loop voor iedereen toegankelijk te maken, willen we zowel meedoen aan de 5 KM en 10 KM loop. Aan beide afstanden zullen collega’s meedoen, dus je bent hoe dan ook in goed gezelschap deze dag.  

Hoe schrijf ik me in?

  • Via de website van singellooputrecht.nl kun je je aanmelden voor zowel de 5 KM of 10 KM run. 
  • Via deze link kom je direct op de inschrijfpagina terecht: Inschrijven - Singelloop Utrecht 
  • Om met zoveel mogelijk collega's tegelijk te staten adviseren we je om bij je inschrijving door te geven binnen welke tijd je denkt te finishen. Voor de 5 KM binnen 30 minuten en voor 10 KM binnen 60 minuten. Uiteraard ben je niet verplicht om deze tijd daadwerkelijk te lopen, korter of langer mag ook. Op deze manier komen met zoveel mogelijk collega's in dezelfde startwave terecht en kunnen we samen wegsprinten! 
  • Als je je inschrijving hebt voltooid kun je een mailtje sturen naar angela.van.den.akker@legerdesheils.nl waarbij we je vragen om een print screen van je aanmelding + de afstand die je gaat lopen + de gewenste maat van het shirt door te geven. Wij regelen dan een sportshirt voor je! 

Tip vanuit de organisatie: je kunt je sportbudget inzetten voor het inschrijfgeld. Hoe dat je dat precies doet, lees je hieronder. 

Sportbudget inzetten?

Wist je dat iedere medewerker jaarlijks recht heeft op 75,- euro sportbudget? Dit budget is er speciaal voor jou om te besteden aan middelen die bijdragen om een sport te beoefenen of aan sport abonnementen. Je kunt een declaratie indienen via Mijn Insite --> Mijn declaraties --> Sportbudget.

Let op:Je kunt één keer per kalenderjaar een declaratie indienen van één of meerdere aanschaffen. Het is niet mogelijk meerdere keren per jaar een kleiner bedrag te declareren. Dus heb je naast het inschrijfgeld, ook nog een sportbroek nodig? Declareer die dan in één declaratie. Voeg altijd de aankoopbon/factuur én het betaalbewijs als bijlage toe bij je declaratie. 

Blijf op de hoogte

Heb je je ingeschreven en wil je op de hoogte blijven naar 6 oktober toe? Dat kan! In MN app maken we een groep aan voor alle collega’s die meedoen aan de Singelloop. Tips voor het trainen, maar ook verdere informatie over de dag zelf volgen via die app. Zoek in de MN app op Singelloop en wordt lid! We spreken je graag verder in de app.