Ken jij een topper die bij ons wil werken?

Samen op zoek naar nieuwe collega's in Midden-Nederland

Nieuws 28 november 2022

Wat leuk dat jij wil helpen om nieuwe collega's te werven in onze regio. Ken jij iemand in je omgeving die geschikt zou zijn voor een van onze vacatures? Mooi! Belangrijk is dat jij deze persoon motiveert om te solliciteren. Alleen op die manier kom je in aanmerking voor de wervingsbonus van €300*. Hieronder vertellen we je welke stappen je hiervoor moet volgen. Nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan de video! Onze recruiters vertellen je graag alles over samen werven.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Hoe het werkt

  1. Motiveer iemand in je netwerk om te solliciteren op een van onze vacatures. Als diegene interesse heeft, spreek je samen met hem/haar af dat jouw naam in de sollicitatiebrief komt. 
  2. Als collega vul jij het aanmeldformulier op deze pagina (hieronder) in. Zo weten wij wie jij hebt aangedragen. 
  3. De recruiters checken vervolgens of de persoon door zijn/haar proeftijd heen is gekomen en of jouw naam in het sollicitatieproces is genoemd. 
  4. Als dat zo is, ontvang je van de recruiters een berichtje. De bonus van €300 krijg je bij je volgende salaris. Klaar is Kees! 

Aanmeldformulier voor collega's

Wie heb jij gemotiveerd om te solliciteren? Vul onderstaand formulier in met jouw eigen gegevens en de gegevens van de persoon die je hebt aangedragen & ontvang de wervingsbonus. Let op: vul dit formulier alleen in als je in de regio Midden-Nederland werkt.

Is iets toch niet helemaal duidelijk?

Neem dan contact op met recruiters Romee en Hannah via:
mn.recruitment@legerdesheils.nl