Dagbesteding

Help mee

Help ons om anderen te helpen!

Willem Jan de Bruin Fotografie
Participatie

Doen wat wij geloven. Dat is waar het Leger des Heils W&G Noordwest voor staat! Wij proberen mensen in kwetsbare omstandigheden te helpen en te begeleiden naar een menswaardig leven. Wij hebben jou daarbij nodig! Van Den Haag tot aan Den Helder: samen kunnen we aan het leven van de mensen zonder helper een positieve draai geven.

Helpen kan op veel manieren

Geld of spullen doneren, samen de handen uit de mouwen steken, een leuke actie opzetten met collega’s: er is veel mogelijk. Zoals:

  • Giften en donaties aan Leger des Heils W&G Noordwest. Het kan eenmalig of in de vorm van een samenwerking. Samen kunnen we kijken voor welk doel je donatie wordt ingezet.
  • Goederen/spullen voor onze zorglocaties en deelnemers. Er is altijd wel iets waarmee een locatie en de deelnemers geholpen zijn. Bijvoorbeeld meubilair voor binnen of buiten, planten, spellen of computers. Let op: we kunnen spullen vaak niet bij je komen ophalen.
  • Handen uit de mouwen op een van de 70 zorglocaties. Lijkt het je leuk om (met je bedrijf) iets te doen op één van onze zorglocaties? We werken hierin samen met Stichting Present.
  • Werkplekken voor onze deelnemers, die binnen 50|50 Workcenter van het Leger des Heils al werkervaring hebben opgedaan en toe zijn aan een nieuwe stap.

Natuurlijk staan we ook open voor jouw ideeën en wensen. Wil je iets doen rondom Sinterklaas? Of koken op een locatie? We brengen graag mensen bij elkaar.

Zij gingen je voor

Lees meer

Kom in actie en verbreed je horizon!

Kom in actie en verbreed je horizon!

07 maart 2024 •
Geen betere manier om uit je bubbel te komen dan door een vrijwilligersactie te doen! Samen met collega’s, vrienden of klasgenoten is er altijd een mogelijkheid...
Help kwetsbare jongeren op eigen benen staan

Help kwetsbare jongeren op eigen benen staan

Kwetsbare jongeren laten oefenen met zelfstandigheid, in een vertrouwde omgeving.
Van een jeugdinstelling naar een THUIS

Van een jeugdinstelling naar een THUIS

Bouwt u mee aan Vliet en Burgh? Onze opvanglocatie voor uit huis geplaatste kinderen is verouderd en dringend aan verbouwing toe.