Dagbesteding

Help mee

Help ons om anderen te helpen!

Willem Jan de Bruin Fotografie
Participatie

Doen wat wij geloven. Dat is waar het Leger des Heils W&G Noordwest voor staat! Wij proberen mensen in kwetsbare omstandigheden te helpen en te begeleiden naar een menswaardig leven. Wij hebben jou daarbij nodig! Van Den Haag tot aan Den Helder: samen kunnen we aan het leven van de mensen zonder helper een positieve draai geven.

Helpen kan op veel manieren

Geld of spullen doneren, samen de handen uit de mouwen steken, een leuke actie opzetten met collega’s: er is veel mogelijk. Zoals:

  • Giften en donaties aan Leger des Heils W&G Noordwest. Het kan eenmalig of in de vorm van een samenwerking. Samen kunnen we kijken voor welk doel je donatie wordt ingezet.
  • Goederen/spullen voor onze zorglocaties en deelnemers. Er is altijd wel iets waarmee een locatie en de deelnemers geholpen zijn. Bijvoorbeeld meubilair voor binnen of buiten, planten, spellen of computers.
  • Handen uit de mouwen op een van de 70 zorglocaties. Lijkt het je leuk om (met je bedrijf) iets te doen? Een workshop, het uitvoeren van klussen of een gezellig uitje organiseren? Het kan allemaal! Je kunt ook onze collega’s blij maken met een interessante training of workshop.
  • Acties om geld in te zamelen. We denken graag mee!
  • Werkplekken voor onze deelnemers, die binnen 50|50 Workcenter van het Leger des Heils al werkervaring hebben opgedaan en toe zijn aan een nieuwe stap.

Natuurlijk staan we ook open voor jouw ideeën en wensen. Wil je iets doen rondom Sinterklaas? Of koken op een locatie? We brengen graag mensen bij elkaar.

Zij gingen je voor

Jaarbericht

In ons jaarbericht 2021 leest u meer over voor wie wij ons werk doen en wat we doen.

Bijzondere acties

Van een jeugdinstelling naar een THUIS

Van een jeugdinstelling naar een THUIS

Bouwt u mee aan Vliet en Burgh? Onze opvanglocatie voor uit huis geplaatste kinderen is verouderd en dringend aan verbouwing toe.