Huis en Haard 3

Zorgaanbod
Beschermd wonen
Beschrijving
Beschermd wonen voor mensen met psychiatrische problematiek
Product
Huis en Haard
Gemeente
Den Haag
Plaatsen:
35
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
Huis en Haard 3 />
								<div class=
location_on
Om en Bij 1
2512 XK Den Haag

Informatie & kenmerken

Bij Huis en Haard wonen mensen met psychiatrische problematiek, die niet zelfstandig kunnen wonen. De meeste van hen zijn dak- of thuisloos geweest. Mensen met verward gedrag vinden bij Huis en Haard een beschermd en veilig thuis. Bewoners krijgen hulp bij het vinden van structuur en een passende dagbesteding, zodat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
access_time
24-uursbegeleiding
interests
Dagbesteding aanwezig
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

Bij Huis en Haard wonen dak- en thuisloze mensen met psychiatrische problemen. Huis en Haard is voor hen een beschermd en veilig thuis.

Wij kijken naar wat de deelnemer nodig heeft. Samen brengen we de problemen in kaart en stellen we doelen om aan te werken. Bijvoorbeeld op gebied van psychiatrische problemen, verslavingen en een eventuele relatie met justitie. In overleg met de deelnemer wordt zonodig schuldhulpverlening, verslavingszorg, GGZ of een andere instantie ingeschakeld. We brengen structuur in de dag en zoeken een passende dagbesteding. Doel is dat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.