Sociale vakanties

Vakanties voor mensen met een smalle beurs

Iedereen wil er wel eens even lekker tussenuit, helemaal tot rust komen, genieten van de natuur in een ambiance van luxe en comfort. Dat is niet voor iedereen weggelegd, want vakantie vieren is kostbaar. 50|50 Hotel Belmont van het Leger des Heils maakt het voor mensen met een smalle beurs toch mogelijk om om te genieten van een vakantie!
image

Verschillende soorten vakanties

Vakantie voor ouder(s) met kind(eren)

Deze vakanties zijn bedoeld voor ouder(s) met kind(eren) t/m 17 jaar die nog thuis wonen. Tijdens het verblijf worden er gezellige en leuke activiteiten georganiseerd. Afhankelijk van de samenstelling van de groep en de weersomstandigheden is er van alles te doen. Van een buitenactiviteit op het terrein of een dagje naar de stad om te shoppen, tot een bezoek aan een attractie in de buurt, fietsen, wandelen of spelletjes op het hotelterrein.

Jeugdvakanties

Een heerlijke week buiten spelen, spelletjes doen, knutselen en plezier maken. Samen in het bos spelen en in tenten slapen, wie wil dat nou niet?! Dit kinderkamp is voor kinderen die in groep 3 t/m 8 (6 t/m 11 jaar) van de basisschool zitten. De kinderen worden ingedeeld naar leeftijd en samen met hun groepsleider en andere kinderen doen zij allerlei activiteiten.

Vrouwenvakanties

Voor vrouwen die met elkaar, zonder kind(eren) op een gezellige en recreatieve manier de week doorbrengen. Een verzorgde vakantie, met uitstapjes en activiteiten zoals bijvoorbeeld een modeshow, sport & spel en verschillende workshops.

Seniorenvakanties

De seniorenvakanties zijn bestemd voor 55-plussers, die zelfstandig aan het programma kunnen meedoen. Het programma bestaat uit diverse (spel)activiteiten, zowel in groepsverband als individueel. Deze vakantie is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Als bezoekers thuiszorg hebben, dan is het belangrijk dat de thuiszorgorganisatie contact opneemt met de thuiszorg in Ede, zodat dit ook in 50|50 Hotel Belmont goed geregeld is.

Meer informatie en aanmelden

Onze vakanties zijn voor mensen met een smalle beurs: personen/gezinnen/huishoudens/jongeren die om wat voor reden ook een inkomen hebben op of onder het sociaal minimum. Of je in aanmerking komt voor deelname aan een vakantie voor mensen met een smalle beurs wordt beoordeeld door de afdeling van Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg, of door een van de korpsen van het Leger des Heils.

Voor meer informatie over de sociale vakanties, neem contact op met het vakantiebureau van de Afdeling OKé van het Leger des Heils via oke@legerdesheils.nl of 036 53 98 227.

Vrijwilligers gezocht

Om ook mensen met een smalle beurs een fantastische tijd te bezorgen is de inzet van 130 vrijwilligers nodig. Wij zijn naarstig op zoek naar mensen die ons willen helpen door zich in te zetten voor deze groep. Klik hier voor meer informatie over het vrijwilligerschap tijdens de sociale vakanties.