Geen geld, en toch op vakantie? Dat kan!

We willen er allemaal wel eens even lekker tussenuit. Helemaal tot rust komen, genieten van de natuur, liefst in een omgeving van luxe en comfort. Maar dat is helaas niet voor iedereen weggelegd, want vakantie vieren is vaak duur. Het Leger des Heils in Nederland biedt vakanties aan ook voor mensen die langdurig moeten rondkomen van een minimum inkomen. Zo kan iedereen genieten van een mooie vakantie! Alleen of met partner of gezin even geen alledaagse zorgen, maar samen mooie herinneringen maken.

Als jij er graag even tussenuit wilt, maar dat financieel gezien even niet kunt, biedt het Leger des Heils je de mogelijkheid om tegen een voor jou passend tarief toch een keer lekker met vakantie te gaan in 50|50 Hotel Belmont in Lunteren (Ede).

50ǀ50 Hotel Belmont is een 3-sterren hotel aan de Veluwezoom, middenin de bossen bij Ede. Een prachtige plek, waar je heerlijk tot rust kunt komen maar ook allerlei activiteiten kunt doen; van een heerlijke (bos)wandeling of fietstocht door de bosrijke omgeving tot een potje voetbal of volleybal op de sportvelden bij het hotel. 50ǀ50 Hotel Belmont is onderdeel van het Leger des Heils en toegankelijk voor iedereen. Bij ons geldt: ‘voor elk wat wils’! Daarom zijn er naast de hotelfaciliteiten ook tenten beschikbaar voor het echte kampeergevoel. Bij 50|50 Hotel Belmont verbinden we mensen aan elkaar: er ontstaan unieke ontmoetingen tussen mensen die elkaar in het dagelijkse leven niet snel tegen komen.

Soorten vakanties

Het Leger des Heils biedt verschillende mogelijkheden. Van vakanties voor ouder(s) met kind(eren), tot vakanties voor jeugd, tieners, vrouwen en volwassenen.

Vakantie voor ouder(s) met kind(eren)

Deze vakanties zijn bedoeld voor ouder(s) met kind(eren) t/m 17 jaar die nog thuis wonen. Tijdens het verblijf worden er vrijblijvend gezellige en leuke activiteiten georganiseerd.
Prijs per persoon € 125,- (volwassenen)
Kind(eren) t/m 17 jaar € 45,-

Jeugd- en tienervakanties

Een heerlijke week buiten spelen, spelletjes doen, knutselen en plezier maken. Samen in het bos spelen en in tenten slapen, wie wil dat nou niet! Dit kinderkamp is voor kinderen die in groep 3 t/m 8 zitten (6 t/m 11 jaar) van de basisschool zitten. Daarnaast is er, eveneens in ons tentenkamp, een tienerweek voor tieners in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar.
Prijs per persoon € 45,- Op basis van verblijf in een tent.

Vrouwenvakanties

Voor vrouwen die met elkaar, zonder kind(eren) op een gezellige en recreatieve manier de week doorbrengen. Een verzorgde vakantie met uitstapjes zoals een modeshow of creatieve momenten. Deze vakantie is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Als je thuiszorg hebt dan is het belangrijk dat jouw thuiszorgorganisatie contact opneemt met de thuiszorg in Ede / Lunteren zodat dit ook in 50ǀ50 Hotel Belmont goed geregeld is. Prijs per persoon € 140,- Op basis van een tweepersoonskamers met tweepersoonsbezetting.

Vakanties voor volwassenen

Deze vakanties zijn bestemd voor mensen die zelfstandig aan het programma kunnen meedoen. Het programma bestaat uit diverse (spel)activiteiten, zowel in groepsverband als individueel. Deze vakantie is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Als je thuiszorg hebt dan is het belangrijk dat jouw thuiszorgorganisatie contact opneemt met de thuiszorg in Ede / Lunteren zodat dit ook in 50ǀ50 Hotel Belmont goed geregeld is. Prijs per persoon € 140,- Op basis van een tweepersoonskamers met tweepersoonsbezetting.

Gebruik van scootmobielen. 

50|50 hotel & congrescentrum Belmont kan vanwege de algemene (brand) veiligheid slechts een beperkt aantal (2) scootmobielen per vakantieweek toelaten. Scootmobielen kunnen om die reden helaas niet geparkeerd worden op de kamer of gang. Hiervoor is slechts beperkte mogelijkheid in de ruimte naast de Lobby.  Maakt u gebruik van een scootmobiel, dan is vooraf afstemming noodzakelijk. Scootmobielen zorgen voor behoorlijk wat schade bij Belmont. Het gebruik daarvan dient zoveel mogelijk beperkt te worden. Dus alleen als het echt niet anders kan zijn 1 of maximaal 2 scootmobielen per vakantieweek toegestaan.

Middelengebruik

Het gebruik van bier, sterke drank, alle soorten drugs, lachgas, waterpijp (shisha) is in het hotel, en op en rond het terrein van het hotel niet toegestaan en kan consequenties hebben voor uw verblijf. 

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Aanmelden

Wil je meer weten over deze vakantieweken of jezelf aanmelden, neem dan contact met ons op via vakantiebureau@legerdesheils.nl of 036 53 98 227.