Kamperen

Belmont beschikt over 4 kampeerterreinen.

Schrale

Ons grootste kampeerveld 'Schrale' (60x45 m) is bedekt met gras en een enkele boom. Verder omgeven door bomen en een houtril. Geschikt voor ongeveer 10 patrouilletenten.

van Gaalen

De 350m2 van kampeerveld 'van Gaalen' is geschikt voor groepen of trekkers. Vuurschaal aanwezig om 's-avonds rond het vuur nog even na te genieten van de dag. Het veld is aan 3 kanten ommuurt met een aarden wal.

Repelaer

Kampeerveld 'Repelaer', net iets meer dan 300m2 groot, kom je als tweede tegen langs het oostelijk wandelpad. Heerlijk in de schaduw van onze inlandse eiken en 'ommuurt' door 3 aarden wallen. Voor de knusse zomeravond is een vuurschaal aanwezig.

Korts

Korts is het eerste terrein aan de oostzijde wat je tegen komt langs het wandelpad. Het terrein ligt heerlijk in de schaduw van een aantal inlandse eiken en is omgeven door een aarden wal . De 136m2 gras is geschikt voor groepen of trekkers. Vuurschaal aanwezig voor kampvuur.

Huyg

Huyg is het derde oostelijke veld. De grootte van 162 m2 maakt dit veld uitermate geschikt voor een kleine groep of en paar labelhoppers. Aan 3 zijden omgeven door een aarden wal maakt dit terrein knus en ligt op z'n tijd ook lekker in het zonnetje. De avondschemer gezellig maken met een mooi vuurtje in de vuurschaal.