SPA - Programma

Naast de verschillende vakken die je kan volgen zijn er ook nog andere onderdelen tijdens SPA. Hoe het hele programma er precies uit gaat zien dat hoor je later, maar je kunt wel al de uitleg van een paar onderdelen lezen. Deze lijst wordt nog bijgewerkt, dus kom vooral later terug voor meer!

Snacken

Snacken

Het belangrijkste moment van de dag is 's avonds om 22:30 Op dat moment kan je snacken, waarbij alles maar 1 euro kost! Patat, frikandellen, kaassoufle's en nog veel meer :-)
SPA Fit

SPA Fit

Uiteraard moeten alle calorieën ook weer verbrand worden. Daarom hebben we elke middag SPA-Fit. Vergeet dus niet je sportkleding in te pakken!
Avondprogramma

Avondprogramma

Elke avond hebben we een avondprogramma klaar staan met verschillende games en sportactiviteiten!
Praise & Worship

Praise & Worship

Dinsdagavond staat elk jaar in het teken van de Praise & Worship avond. Samen met een liveband en spreker gaan we deze avond een mooi feestje van maken!
SPA Spektakel

SPA Spektakel

Op de laatste avond van SPA organiseren we voor alle ouders, verzorgers, familieleden en andere geinteresseerde een SPA Spektakel. Alles wat je hebt ingestudeerd met jouw art (major) ga je hier uitvoeren en laten we zien wat voor toffe week we hebben gehad!