Samen Mode Maken

Aandacht voor eenzaamheid   Bazaar   Begroetingsteam  BVU Groep   Freubelmorgen   Huiskamer project   Kapster   Kerst activiteiten   Maaltijden samen aan tafel   Samen mode maken   Woensdag soepdag

Samen Mode Maken: DOE MEE MET MODE MAKEN

Maak je eigen kleding bij het Leger des Heils. Ben je creatief, wil je graag kleding maken, maar weet je niet zo goed hoe te beginnen? Kom dan naar Mode Maken van het Leger des Heils. We zijn gestart en zijn wekelijks bezig van 13.30 uur - 15.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Je bent welkom om langs te komen:

LEGERDESHEILS KORPS HILVERSUM, Bussumerstraat 27a/b, 1211BH Hilversum: Kosten: €2,-- per keer. Het is de bedoeling dat u zelf lappen stof meeneemt. Wij zorgen voor voldoende naaimachines. Alles is geheel vrijblijvend. Ook in deze tijd willen mensen ook op een goedkope, verantwoorde en creative manier omgaan met hun besteedbare inkomen, tijd  en creativiteit. Wat is er leuker dan een aantal aspecten te kunnen combineren, zelf kleding maken of vermaken of van iets ouds iets nieuws te creeren, mensen ontmoeten, gezelligheid ervaren, netwerkbouw.

We zien uit naar uw komst.
Hartelijke groet: team Mode Maken