Tweedehands kledingwinkel

Tweedehands kledingwinkel Hilversum

location_on
Nieuwe Doelenstraat 3032
1211 CE Hilversum
access_time
Vandaag open van 10:00 - 15:00
Toon alle openingstijden

LET OP

Onze kledingwinkel heeft andere openingstijden dan de Buurthuiskamer!

Ieder jaar gooit een Nederlander 9,9 kilo kleding en textiel weg bij het restafval. Wij kunnen die kleding nog goed gebruiken. In onze tweedehandskledingwinkel vind je goed gesorteerde kleding en bieden we een kop koffie en een luisterend oor als je dat nodig hebt.
Dus, wil je milieubewust shoppen, beschik je over een laag inkomen of ben je gewoon op zoek naar iets bijzonders? Breng een bezoek aan onze winkel!

Kleding inleveren/laten ophalen

Kleding kun je dag en nacht kwijt in de groene kledingcontainer rechts om de hoek van de kledingwinkel. Het is fijn als je de kleding in een gesloten plastic (vuilnis)zak in de container deponeert. Wil je de kleding afgeven dan kan dat ook, maar liever niet in de winkel zelf. Kleding afgeven kan op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10 en 14 uur in onze Huiskamer van de Buurt aan de Bussumerstraat 27.

Kleding ophalen kan jammergenoeg maar beperkt omdat we hiervoor niet voldoende vrijwilligers beschikbaar hebben.

Bijzondere activiteiten

Onze kledingwinkel is nauw verbonden aan de Huiskamer van de Buurt (om de hoek op de Bussumerstraat 27a/b). Hier is van alles te doen en als je nieuwsgierig bent, klik dan op de link onder 'Buurthuiskamer'. Je bent hier meer dan welkom voor een kop koffie/thee, een luisterend oor of bij één van de leuke activiteiten.

Buurthuiskamer

Meer informatie over onze huiskamer van de buurt?
Kijk hier

Korps

Meer informatie over ons korps (kerkelijke gemeente)?
Kijk hier

Fotogalerij