Korps

Korps Hilversum

location_on
Bussumerstraat 27
1211 BH Hilversum
phone
access_time
Vandaag gesloten
Toon alle openingstijden

Korps Hilversum

Korpsen... zo noemt het Leger des Heils zijn kerkelijke gemeenten. In korps Hilversum wordt elke zondagmorgen een samenkomst (geloofsontmoeting) gehouden. Maar geloven doe je niet alleen op zondag, dus daarom staan de deuren van ons korps ook door de week open voor iedereen. In onze buurthuiskamer kun je terecht voor een kop koffie, een praatje, een maaltijd en een goed gesprek. Ook jij bent van harte welkom, zowel op zondag als door de week. Natuurlijk ben je ook welkom in onze goed gesorteerde tweedehands kledingwinkel. 

Buurthuiskamer

Meer informatie over de openingstijden en het werk in en vanuit onze buurthuiskamer? Kijk hier

Kledingwinkel

Meer informatie over de openingstijden en het doneren van kleding? Kijk hier

Meer over het korps...

Korps Hilversum is een actieve, betrokken en warme geloofsgemeenschap waar iedereen terecht kan. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt en hoe je in het leven staat; je bent in onze samenkomsten meer dan welkom!
Wat er kenmerkend is voor een Leger des Heils samenkomst? We zingen graag en veel en er is vaak ruimte voor interactie. We zijn samen op zoek naar wat God wil in en met ons leven en vanuit de ontmoeting met God en elkaar ervaren we kracht voor wat er dagelijks op onze weg komt. Lied 311 uit ons eigen liederenboek zegt het zo:

Naast de zondagse samenkomsten zijn er verschillende geloofsgespreksgroepen en muziekgroepen waar je aan deel kunt nemen.

Programma komende maanden

Doneren

Wil je ons kerkelijk werk financieel steunen? Dat kan via onderstaande QR code:

Social media

Meer informatie over onze activiteiten?
Kijk op onze Facebookpagina?