Presentatie speciale dagen

Aandacht voor eenzaamheid   Bazaar   Begroetingsteam   Bloemengroet   BVU Groep   Freubelmorgen   Huiskamer Project   Kapster   Kerst Activiteiten   Maaltijden samen aan tafel  Presentatie Speciale Dagen   Samen Mode Maken   Seizoensopening   Woensdag Soepdag 

Presentatie speciale dagen: 2x per jaar doen we mee met de dag van het religieus erfgoed door de deur van het gebouw open te zetten en mensen gelegenheid te geven het gebouw te komen bekijken en vragen te stellen. Het korps is ook dit jaar benaderd door stichting kerkarchitectuur om mee te doen aan de open dagen op 18 juni en 16 augustus 2016. Het gebouw zal dan van 13:00 tot 16:30 uur open zijn. Er zullen dan diverse activiteiten zijn.

Informatie materiaal is voldoende aanwezig. In 2013 heeft het korps samen met 11 kerken in de binnenstad van Hilversum meegedaan aan de kerkennacht. Het doel was de buurt uit te nodigen om eens een kijkje te komen nemen achter de muren van de kerken en gebouwen.  

Korps Hilversum heeft mee gedaan met een fotocollage, een puzzeltocht, drie concerten (muziekkorps,zangkoor,piano), soepfiets, Dvd’s, informatiemateriaal en koffie en thee. Tenslotte staat het korps met een volle stand op de Vrijetijdsmarkt. Hier worden contacten gelegd en geprobeerd  vrijwilligers te werven voor het vele werk dat gedaan moet worden.