Maaltijden samen aan tafel

Aandacht voor eenzaamheid   Bazaar   Begroetingsteam  BVU Groep   Freubelmorgen   Huiskamer project   Kapster   Kerst activiteiten   Maaltijden samen aan tafel   Samen mode maken   Woensdag soepdag

Maaltijden samen aan tafel: Iedere dinsdag en donderdag kan iedereen om 12.00 uur  binnen komen (liefst wel even opgeven)  voor een warme maaltijd (drie gangen), georganiseerd voor mensen die niet van koken houden,  alleen zijn of het gewoon gezellig vinden om samen met anderen een keurig verzorgde en betaalbare maaltijd te gebruiken. Een geroutineerd team staat voor hen klaar en probeert in een gezellige omgeving met veel sfeer en met keurig gedekte tafels het de bezoekers van alle leeftijden,  bekend of onbekend, helemaal naar de zin te maken.

Klik ook >> Woensdag soepdag 

Hieronder foto's: Voorbereiden voor de soep op woensdag in het open huis

Woensdag Soepdag 916x885

Contactformulier

Bericht

Het Leger des Heils gaat vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Contact algemeen

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Laat het ons weten. Wij beantwoorden graag je vragen en stellen opmerkingen en suggesties bijzonder op prijs. Indien u bovenstaand contactformulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. De met * gemarkeerde velden bevatten gegevens die nodig zijn om uw vraag te beantwoorden.

U kunt ook bellen met de Korpsofficier 035-623 99 12