Kledingwinkel

Accommodatie Het Palet   BTH   Column   Evangelisatie   Het Palet   Home   Kledingwinkel   Maatschappelijke Dienstverlening   Overleg Leger des Heils Entiteiten   Symbolen

KL31

Kledingwinkel - Nieuwe Doelenstraat 30-32, 1211 CE Hilversum - T: 0356219704

Doel: Het doel van de kledingwinkel, is om ingezamelde kleding die nog goed is voor een zeer lage prijs is aan te bieden zodat mensen met een krappe beurs ook in de gelegenheid zijn om kleding aan te schaffen. De met veel zorg uitgezochte kleding wordt in de winkel aangeboden voor de verkoop. De winkel is vrijwel dagelijks geopend, (zie informatie).

Tussendoor wordt de kleding opgeruimd en weggewerkt, zodat voortdurend een nieuwe collectie in de schappen te vinden is. Het is daarom verstandig om ook goed op de stuntprijzen te letten als van tijd tot tijd alles weg moet. De winkel is netjes en overzichtelijk ingericht, compleet met pashokjes en spiegels.

Voor liefhebbers is er een kopje koffie en een luisterend oor. Overtollige kleding kan iedere dag worden aangeboden tijdens de openingstijden van de winkel, maar kan ook worden gedeponeerd in de kledingcontainer achter ons gebouw. De opbrengst van de kleding komt ten goede aan de diverse afdelingen van het korps.

Actie: Diverse malen per jaar is er een speciale kortingsdag.
Vele kleding wordt dan aangeboden voor €1,00.

Kledingwinkel openingstijden

Maandag - 14.00 uur tot 16.00 uur
Dinsdag - 10.00 uur tot 15.00 uur
Woensdag - 10.00 uur tot 15.00 uur
Donderdagavond - 19.00 uur tot 20.30 uur
Vrijdag - 10.00 uur tot 15.00 uur
Zaterdag - 10.00 uur tot 15.00 uur

Downloads

P R IJ S L IJ S T

Contactformulier

Bericht

Het Leger des Heils gaat vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Contact algemeen

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Laat het ons weten. Wij beantwoorden graag je vragen en stellen opmerkingen en suggesties bijzonder op prijs. Indien u bovenstaand contactformulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. De met * gemarkeerde velden bevatten gegevens die nodig zijn om uw vraag te beantwoorden.

U kunt ook bellen met de Korpsofficier 035-623 99 12

KL32