Informatiecursus

Adherentschap   Even er uit avonden   Geestelijke toerusting   Goede vrijdag   Heilssoldaatschap   House party   Informatiecursus   Kerst   NCD (Natural Church Development) (Natuurlijke gemeente ontwikkeling)   Opleiding en toerusting   Pasen   Pinksteren   Symbolisch Bloemenschikken   Toekomst jaarthema

Informatiecursus: Wil je weten in hoeveel landen het Leger des Heils wereldwijd present is of vraag je je af hoe het Leger des Heils is ontstaan en wanneer het naar Nederland is overgewaaid, dan ben je bij de Informatiecursus Voor Iedereen aan het juiste adres. En iedereen vraagt zich wel eens af hoe je nu toch heilssoldaat- of adherent wordt. En wat geloven.

In een aantal lessen wordt op deze en dergelijke vragen in gegaan. Natuurlijk ook op wat wij geloven, wie wij zijn, waarvoor wij staan en hoe wij zijn ontstaan. Na afloop van de lessen is iemand in staat een afgewogen keuze te maken om heilssoldaat of adherent te worden, alleen de samenkomsten te bezoeken of als vriend, vrijwilliger, donateur van het Leger verder te gaan.  

De cursus van meestal 6 avonden wordt op maat aangeboden, dus in overleg met de belangstellenden door Majoor Lida Cornelisse. Heeft u vragen en/of opmerking over "Informatie Cursus" dan kunt u ons altijd bellen of een bericht versturen via onderstaand adressen.