House Party

Adherentschap   Even er uit avonden   Geestelijke toerusting   Goede vrijdag   Heilssoldaatschap   House party   Informatiecursus   Kerst   NCD (Natural Church Development) (Natuurlijke gemeente ontwikkeling)   Opleiding en toerusting   Pasen   Pinksteren   Symbolisch Bloemenschikken   Toekomst jaarthema

House Party: Meestal eenmaal per jaar organiseert het korps een aantal house party’s, d.w.z. korpsleden komen in kleine groepen bij elkaar om te praten over het zelfde onderwerp. Dat kan zijn een Bijbelgedeelte, een jaarthema of iets uit het dagelijks leven wat te maken heeft met het Christen zijn. De groepen worden geselecteerd op leeftijd of op postcode, de avonden worden gehouden bij korpsgenoten thuis.  

Als alle groepen geweest zijn, is er een gezamenlijke afsluiting. De winst van deze avonden zit naast alle inhoudelijke elementen en geestelijke groei van de deelnemers, ook in de groei van verbondenheid met elkaar. Mensen die elkaar niet eerder zijn tegengekomen, praten dan met elkaar en leren elkaar kennen.