Kijktip: De Nalatenschap

In 'De Nalatenschap' hoort u het levensverhaal van mensen die de wens hebben om na hun dood iets te betekenen voor een ander. Ze laten na aan een goed doel. Bekijk hier het verhaal van Kees Heugens, die alles nalaat aan het Leger des Heils.

Wilt u meer weten over nalaten? Vraag hier vrijblijvend de brochure aan.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor social media cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

In deze uitzending horen we het levensverhaal van de 86-jarige Kees Heugens. Hij zal na zijn overlijden alles nalaten aan het Leger des Heils, waar hij lange tijd nauw samenwerkte met Majoor Bosshardt. Kees studeert in zijn jonge jaren maatschappelijk werk en komt via een stage bij het Leger des Heils terecht. Later, in zijn carrière als politicus, wordt hij verkozen tot wethouder van Bleiswijk. Bij alles wat Kees doet, wil hij graag anderen helpen.

Informatie en advies

Heeft u vragen na aanleiding van deze uitzending of wilt u meer informatie over nalaten? Stuur een mail naar nalaten@legerdesheils.nl of bel (036) 539 81 62. We helpen u graag.