Belastingvrij schenken

Bent u trouw donateur van het Leger des Heils? Dan is belastingvrij schenken misschien interessant voor u. Uw gift is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting als u besluit ons 5 jaar lang te steunen. Zo wordt uw gift meer waard, voor uzelf en voor het Leger des Heils.

Hoe werkt het?

Kiest u ervoor minderbedeelden minimaal 5 jaar te steunen dan legt u uw gift vast in een schenkingsovereenkomst. Hierdoor wordt uw periodieke gift, zonder drempel, volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Afhankelijk van uw leeftijd en inkomen kan het voordeel oplopen tot 52%. U bepaalt zelf de hoogte van uw gift en de termijnen waarin u jaarlijks betaalt. Via Schenkservice berekent u makkelijk en snel online uw belastingvoordeel. 

Het vastleggen van een schenking is kosteloos; u heeft er geen akte voor nodig dus u hoeft niet naar de notaris. Het invullen van een schenkingsovereenkomst is voldoende. U kunt het formulier downloaden vanaf de website en handmatig invullen of op deze pagina online invullen en digitaal ondertekenen.

Uw gift meer waard

Een periodieke gift is meer waard doordat u meer kunt geven zonder dat het u meer kost of u meer geld overhoud aan uw jaarlijkse giften. Daarnaast biedt uw toezegging ons zekerheid over (toekomstige) inkomsten.

Geregeld in 3 stappen

Digitaal of handmatig invullen

 1. Download de schenkingsovereenkomst en vul digitaal of handmatig in.

 2. Print de schenkingsovereenkomst.

 3. Stuur de overeenkomst op naar: 

  Leger des Heils
  Antwoordnummer 6062
  3700 VB Zeist
  (geen postzegel nodig)

Online invullen
U kunt de schenkingsovereenkomst hieronder online invullen en digitaal ondertekenen. Controleer daarna uw e-mail, voor de vervolgstappen, om de overeenkomst af te ronden (controleer daarvoor ook uw SPAM/ongewenste e-mail).

Voor de administratieve afhandeling van deze manier van geven, werken wij samen met Schenkservice. Met het invullen van het digitaal formulier gaat u ermee akkoord dat namens u een medewerker van Schenkservice, of een door hen aangewezen derde partij, de akte van schenking tekent en verder afhandelt.