Schenkingsovereenkomst belastingvrij schenken

Hoe werkt het?

Kies je ervoor om minimaal 5 jaar te steunen dan leg je je gift vast in een schenkingsovereenkomst. Hierdoor wordt je periodieke gift, zonder drempel, volledig aftrekbaar van je belastbaar inkomen. Het vastleggen van een schenking is kosteloos; je hebt er geen akte voor nodig en je hoeft dus niet naar de notaris. Het invullen van een schenkingsovereenkomst is voldoende. Je kunt het formulier op deze pagina online invullen en digitaal ondertekenen of downloaden en handmatig invullen.

Online invullen en versturen

Je kunt de schenkingsovereenkomst hieronder online invullen en digitaal ondertekenen. Controleer daarna je e-mail voor de vervolgstappen om de overeenkomst af te ronden (controleer daarvoor ook je SPAM/ongewenste e-mail).

Voor de administratieve afhandeling van deze manier van geven, werken wij samen met Schenkservice. Met het invullen van het digitaal formulier ga je ermee akkoord dat namens jou een medewerker van Schenkservice, of een door hen aangewezen derde partij, de akte van schenking tekent en verder afhandelt.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Handmatig invullen en versturen

Je kunt de schenkingsovereenkomst ook handmatig invullen en versturen. Dit is geregeld in 3 stappen:

 1. Download de schenkingsovereenkomst.

 2. Vul in: dit kan handmatig of digitaal in de pdf.

 3. Stuur de overeenkomst op naar: 

  Leger des Heils
  Antwoordnummer 6062
  3700 VB Zeist
  (geen postzegel nodig)

Vragen en advies

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies? 

Bel: (088) 065 31 34
Mail: schenkingen@legerdesheils.nl