Geestelijk leiderschap

Wil jij ook dienen bij het Leger des Heils in een geestelijke rol? Dit kan op verschillende manieren. Wat is er mogelijk? En wat komt er kijken bij de voorbereiding? Op deze pagina vind je meer informatie die je misschien kan helpen in je zoektocht naar Gods plan met jouw leven. Geef samen met anderen vorm aan onze missie!

Officierschap

Officierschap

Een officier wil zich volledig ten dienste stellen van Christus. Als officier wil je door je manier van leven ook anderen inspireren als het gaat om het volgen van Jezus.

Lees meer
Missionair werk

Missionair werk

Als missionair werker heb je het verlangen om sociaal-maatschappelijk werk te combineren met activiteiten gericht op geloof en zingeving. Je wilt mensen verbinden en hen op een laagdrempelige, buurtgerichte manier in aanraking laten komen met het Evangelie. Als missionair werker heb je een dienstverband voor een aantal uren per week.

Lees het verhaal van Martine
Heilssoldaat

Heilssoldaat

Heilssoldaten zijn mensen die hun geestelijk thuis in het Leger des Heils hebben en zich met hart en ziel inzetten voor de missie van het Leger des Heils.

Bekijk de video
Opleiding tot officier

Opleiding tot officier

Een officier als geestelijke leider heeft een bijzondere plaats in kerk en samenleving omdat hij/zij op het kruispunt staat van geloof en maatschappelijke zorg. Het geeft een duidelijke nadruk op een praktische manier van christen-zijn. Dit komt ook naar voren in de opleiding van een officier.
Meer informatie

Dienen bij het Leger des Heils

Meer weten over dienen bij het Leger des Heils?

Verhalen uit het werkveld

Benieuwd naar verhalen van officieren, missionair werkers en kadetten in opleiding?

Contact

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in dienen bij het Leger des Heils?
Neem contact met ons op via dienen@legerdesheils.nl