Missionair werker Leger des Heils

Martine Sloezarwij over missionair werk

"Mensen vinden elkaar en leven op"

Geloof en zingeving

Martine Sloezarwij, missionair werker bij onze buurtwerklocatie in Den Haag vertelt

“Als Missionair werker ben je vaak aan het pionieren. Buiten de kaders denken en het avontuur aangaan. Dat past precies bij mij. We bedenken geregeld nieuwe activiteiten die aansluiten bij de buurt. Vorig jaar hebben we de kledingwinkel uitgebreid en gepromoot. Ook hebben we kringen opgezet. We komen op een laagdrempelige manier samen om te zingen, bijbel te lezen en te bidden. Ik heb vaak gesprekken met bezoekers, ook pastorale gesprekken. Het mooiste vind ik dat ik mensen tot bloei zie komen op deze plek. Mensen vinden elkaar en leven op.

Ontdekkingsreis

Het was mijn verlangen om iets te doen met mijn geloof, liefde voor Jezus en mensen. In deze functie komt het allemaal samen. Het voelt als mijn roeping. Ik gun het mensen zo om te ontdekken en te ervaren hoe het geloof je kan veranderen, verdiepen en verrijken. Hoe je echt een ander mens kunt worden als je je helemaal op Jezus richt. Dat is een ontdekkingsreis die elk mens zelf moet gaan. Als missionair werker help je mensen op weg en begeleid je hen op die reis.”

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.